"Pilnas mājas" aktieris Deivs Kuljērs publicē neglaimojošu foto un atzīst alkohola atkarību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Postimees

Amerikāņu aktieris, 90. gadu seriāla "Pilna māja" zvaigzne Deivs Kuljērs sociālajos tīklos atklāj, ka ilgu laiku cietis no alkohola atkarības, taču jau divus gadus ir skaidrā.

Aktieris vietnē "Instagram" publiskojis garu ierakstu un pievienojis selfiju, kur viņa seja ir klāta ar nobrāzumiem un asinīm.

"Es biju dzērājs. Jā. Alkoholiķis," viņš rakstīja. "Man patika alkohols, bet es tam ne."

"Kad biju piedzēries, es biju ballīšu zvērs. Es liku cilvēkiem smieties, gar zemi krītot. Šajā fotogrāfijā esmu nokritis es. Nevis tāpēc, ka spēlētu hokeju vai darītu to, kas man patīk, piemēram, zāģēt kokus vai būvēt, spēlēt golfu, makšķerēt vai lidot ar lidmašīnu.

Es biju pārdzēries un nokritu, ejot augšā pa akmens kāpnēm.

Nebija neviena, kuram vairāk kā man patiktu "iedzert pāris aliņus ar puišiem" pēc hokeja vai golfa spēles. Es vienmēr paliku pēdējais ballītē. Astoņas stundas no vietas es dzēru, smējos un darīju stulbības. Pēc tam sekoja divas dienas, kurās jutos kā mēsls," atklāts ir Kuljērs.

Ierakstā viņš paskaidroja, ka gan viņam, gan visiem, kurus viņš mīl, nākusi par labu aktiera atteikšanās no alkohola. "Es pieņēmu šo lēmumu savai labsajūtai, ģimenei un apkārtējiem cilvēkiem, kurus tik ļoti mīlu. Atteikšanās bija garīgi un fiziski izaicinoša, taču mani atbalstīja [sieva] Melisa un draugi, kuriem bijusi līdzīga pieredze."

Kā zināms, Kuljērs seriālā "Pilna māja" atveidoja Džoiju Gledstonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu