"Zaļumballes līmenis." Pašmāju ļaudis sociālajos tīklos apspriež Vila Smita šokējošo izgājienu "Oskaru" ceremonijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS

Sociālajos tīklos asas diskusijas raisījis aktieris Vils Smits, kurš ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas laikā spēcīgi iesita vakara vadītājam Krisam Rokam pa seju pēc tam, kad viņš pajokoja par Smita sievas skūto galvu.

Komiķis jokoja par Smita sievu Džadu Pinketu Smitu, kas sēdēja priekšā ar skūtu galvu.

Roks pasniedza balvu par labāko dokumentālo filmu, taču pirms uzvarētāja paziņošanas viņš pastāstīja dažus jokus. Viens no tiem bija par Smita sievu Džadu Pinketu Smitu. Roks teica: "Džada, es tevi mīlu. G.I. Jane 2 nevar sagaidīt, lai to redzētu, vai ne?" Pieņemts, ka komiķis atsaucās uz sievietes kailo galvu.

Mirkli vēlāk Vils Smits uzkāpa uz skatuves un iesita Krisam Rokam pa seju.

"Oho! Vils Smits tikko man iesita," reaģēja komiķis.

"Paturi manas sievas vārdu prom no savas mutes," piebilda Smits.

Džadai Pinketai Smitai ir diagnosticēta alopēcija, autoimūna slimība, kas izraisa matu izkrišanu. Pirmo reizi sieviete to publiski atklāja 2018. gadā un 2021. gadā noskuva galvu.

Dažas minūtes vēlāk Vils Smits ieguva "Oskara" balvu kā labākais aktieris par tenisistu Venusas un Serēnas Viljamsu tēva atveidojumu filmā "King Richard".

Arī pašmāju ļaudis vietnē "Twitter" steidza apspriest Vila Smita negaidīto dusmu izvirdumu. Vieni uzskatīja, ka pareizi darīja, ka iesita, kamēr citi sprieda, ka tomēr fiziska vardarbība nav labākais risinājums šajā situācijā. 

Foto no "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu