Aktrise Marija Bērziņa laidusi pasaulē pirmdzimto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marija Bērziņa
Marija Bērziņa Foto: TVNET

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa (41) laidusi pasaulē savu pirmdzimto, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Mēs esam sveiki, veseli un mājās. Mums ir puika! Viņš gan mums tāds jokupēteris, atskrēja drusku par ātru. Pavasara saulgriežu bērns. Dosim viņam pat divus vārdus, bet pagaidām gan tos neatklāsim. Un, galvenais, pēc tautības viņš būs lībietis! Pašlaik mēs iepazīstamies un sadraudzējamies. Esam smuki un mīļi!" izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Marija Bērziņa. 

Aktrises mīļotais ir Salaspils jauktā kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis, ar kuru Marijai ir attiecības jau trīs gadus. Abus vieno interese par lībiešiem un to vēsturi. 

Februārī Latvijas Nacionālā teātra mārketinga, sabiedrisko attiecību un pārdošanas daļas direktore Lolita Grāvīte izdevumam "Privātā Dzīve" atzina, ka Bērziņa joprojām ir štata aktrise un turpina spēlēt repertuāra izrādēs.

"Pagaidām lielu izmaiņu nav, bet, sākot ar martu, visām viņas lomām ir atrastas dublantes," atklāj viņa.

Runas par to, ka Bērziņas lomām tiekot meklētas aizstājējas, izskanēja pērn oktobrī. Kā iespējamais iemesls tika minēts aktrišu Marijas Bērziņas un Zanes Jančevskas nevēlēšanās vakcinēties. Jančevska no teātra tika atstādināta, savukārt Bērziņa apgalvoja, ka aizstājēju viņai meklē tikai vienai lomai, jo "personīgu iemeslu" dēļ viņa līdz noteiktam laikam neesot varējusi vakcinēties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu