Komiķis Kriss Roks, iespējams, guvis personīgu labumu no "Oskaru" ceremonijā saņemtā sitiena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc tam, kad ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijā vakara vadītājs un komiķis Kriss Roks saņēma sitienu no aktiera Vila Smita, komiķa stāvizrādes tūres biļešu tirdzniecība strauji pieauga. 

Pēc biļešu tirdzniecības vietnē pieejamās informācijas, komiķa stāvizrādes turneja "Ego Death World Tour" tika strauji izpārdota, sekojot svētdienas notikumiem 94. Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā.

"Nakts laikā mēs pārdevām vairāk biļešu uz Krisa Roka izrādi nekā visa pagājušā mēneša laikā," vietnē “Twitter” rakstīja biļešu tirdzniecības platforma "TickPick". 

Kris Roks par turneju paziņoja 23. februārī, solot uzstāties ar pilnīgi jaunu materiālu un pārdomātu programmu, kas būs ļoti personiska un ļoti smieklīga. 

Vietne "Newsweek" ziņo, ka pieaugusi arī biļešu cena. Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļu informāciju, biļetes uz gaidāmo Roka izrādi piektdienā Bostonas teātrī pirmdien maksāja 338 ASV dolārus (305 eiro), bet jau pirmdienas rītā cena pieauga uz 450 ASV dolāriem (407 eiro). 

"Apollo" jau vēstīja, ka ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas laikā Vils Smits spēcīgi iesita vakara vadītājam Krisam Rokam pa seju pēc tam, kad viņš pajokoja par Smita sievas skūto galvu. Pēc notikušā Vils Smits vietnē "Instagram" publicējis ierakstu, kurā atvainojas par nodarīto

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu