"Pieceliet pēcpuses un ejiet strādāt." Kima Kardašjana pēc asas kritikas precizē savu izteikumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kima Kardašjana
Kima Kardašjana Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Intervijā portālam "Variety" realitātes šovu zvaigzne un uzņēmēja Kima Kardašjana (41) kopā ar slavenajām māsām dalījās detaļās par uzņēmējdarbību, filmēšanas aizkulisēm un slavas ēnas pusēm. Tomēr pēc publikācijas sabiedrība asi kritizēja Kimas padomu, kurš veltīts sievietēm biznesā.

Tas bija padoms, kurš daudzos raisīja sašutumu. "Man ir vislabākais padoms sievietēm biznesā. Pieceliet savas pēcpuses un ejiet strādāt. Šķiet, ka mūsdienās neviens nevēlas strādāt," Kima sacīja intervijā. 

Daudzi vietnē "Twitter" dalījās pārdomās, ka šādi izteikumi ir nekorekti un ne visām sievietēm ir bijusi iespēja uzaugt bagātu vecāku ģimenēs. "Cilvēki saka, ka mūsdienās neviens nevēlas strādāt, bet es dzirdu, ka mūsdienās neviens nevēlas tikt ekspluatēts," vēstī viens no komentāriem. 

Kopš intervijas publicēšanas Kardašjanu ģimene piedzīvojusi vairākus ievērības cienīgus notikumus, tomēr sabiedrībā nerima diskusijas par Kimas padomu. Trīs nedēļas pēc intervijas viņa pastāstīja, ka noticis pārpratums. 

Intervijā ar "Good Morning America" Kima sacīja: "Šis apgalvojums ir dzirdams bez iepriekšējās sarunas un jautājuma, tas tika izgriezts un publicēts bez konteksta. Es atbildēju uz jautājumu par būšanu biznesā 20 gadus un slavu no tā, ka esam slavenas. Mans tonis un attieksme mainījās, un tas ietekmēja manu atbildi par padomu sievietēm." 

Zvaigzne skaidroja, ka citos apstākļos atbildētu citādi: "Būšana sociālo mediju platformās un dalība realitātes šovā negarantē tūlītējus panākumus."

"Pat ja tas izskatās vienkārši. Jums var šķist, ka varat veidot veiksmīgu biznesu, izmantojot sociālos medijus; tas izdosies tikai tad, ja tiks ieguldīts smags darbs."

"Mans iepriekšējais izteikums nebija vispārējs apgalvojums, parādot, ka necienu sievietes un domāju, ka viņas nestrādā pietiekami smagi, - es zinu, ka viņas to dara. Tas tika izņemts no konteksta, un man ir žēl, ja tas tika pārprasts un es kādu aizvainoju," precizē Kima. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu