Aktieris Aleks Boldvins kļūs par astoņu bērnu tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Angela Weiss/AFP

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ir septītā bērna gaidībās. Par ģimenes pieaugumu sieviete paziņoja publicējot sirsnīgu "Instagram" ierakstu. 

"Pēc daudziem kāpumiem un kritumiem pēdējos gados, mūs gaida aizraujošs kāpums un milzīgs pārsteigums: šoruden gaidāms vēl viens Boldvins. Mēs bijām diezgan pārliecināti, ka mūsu ģimene ir nokomplektēta, un esam ļoti priecīgi par šo pārsteigumu.

Video redzams brīdis, kurā mēs paziņojām to bērniem — kā redzat, viņi ir ļoti satraukti! Mūsu jaunais mazulis ir ļoti spilgts punkts mūsu dzīvē. Svētība un dāvana šādos neskaidros laikos. Man jūsu pietrūka savā pārtraukumā no sociālajiem medijiem... Esmu atpakaļ un ar nepacietību gaidu, kad kopā ar jums varēšu turpināt šo mežonīgo ceļojumu, ko mēs saucam par "dzīvi"," vietnē "Instagram" rakstīja Hilarija. 

Hilarijai un Alekam ir kopīgi seši bērni - Marija Lūsija Viktorija (13 mēneši), Karmena Gabriela (8), Rafaels Tomass (6), Leonardo Angels Čārlzs (5), Romeo Alehandro Deivids (3) un Eduardo Pao Lukass (18 mēneši). 

Kā zināms, Aleks un Hilarija Bolvini mija gredzenus 2012. gadā. Holivudas aktieriem no iepriekšējās laulības ar Kimu Beisingeri ir jau pieaugusi meita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu