Keitija Perija ar līgavaini Orlando Blūmu pauž atbalstu Ukrainai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX/REUTERS

Daudzas starptautiski atzītas slavenības ir paudušas nostāju pret karu Ukrainā, to vidū arī dziedātāja Keitija Perija (37) un viņas līgavainis - aktieris Orlando Blūms (45). Keitija nesenāko koncertu laikā veltīja skarbus izteikumus Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, savukārt viņas līgavainis iesaistās palīdzības sniegšanā bēgļiem. 

Nesen dziedātāja koncertēja Lasvegasā, kur viņai bija paredzētas piecas uzstāšanās. Katrā no koncertiem Ketija pauda atbalstu Ukrainai. Viņa aicināja fanus neklusēt un pievienoties viņai kopīgā saucienā: "Uzsauciet Ukrainai un sūtiet Putinu di**t! Aiziet! Putin, ej di**t!"

Arī Perijas mīļotais vīrietis Orlando Blūms aktīvi atbalsta Ukrainu. Līdz šim aktieris sniedzis palīdzību Moldovas bēgļiem, tomēr pēc kara sākšanās Ukrainā viņš pievērsies arī ukraiņu bēgļiem. Orlando Blūms palīdzot bēgļiem sadarbojies ar organizāciju "UNICEF". 

Aktieris vietnē "Instagram" publicējis ierakstu par notiekošo: "Tikai mēneša laikā no Ukrainas aizbēguši 1,8 miljoni bērnu. Kā tēvs es nespēju iedomāties, cik skumji un mulsinoši ir atstāt aiz muguras visu."

"Vizītes laikā Moldovā bija sirdi plosoši redzēt ģimenes, kuras pēc ilga ceļa straumēm dodas pāri robežai. Tikai ar dažām mantām un nezinot, ar ko viņu ceļojums beigsies."

Aktieris informē, ka organizācija "UNICEF" palīdz bērniem un ģimenēm, kurām nepieciešams atbalsts, šķērsojot Ukrainas robežas. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu