Pašmāju dziedātāja EZIA izdod debijas albumu "Cycles"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šajā pavasarī pašmāju mūziķe EZIA izdos savu debijas albumu "Cycles", kas tapis sadarbībā ar komponistu un producentu Reini Ašmani. Albuma prezentācijas koncerts notiks jau šovakar digitālajā mākslas centrā "Digital Art House".

Albums "Cycles" vēsta par cikliem, kuriem cilvēks iet cauri ikdienā un savas dzīves laikā. Dziesmas runā par mīlestību, šķiršanos, sevis meklējumiem un sapņu realizēšanu.

"Mūzika radusies, savienojoties manai latviešu mentalitātei ar dzīvi Bruklinā, Ņujorkā, kas ļāva iepazīt amerikāņu mūziku – R&B, neo-soulu un džezu – no tās pirmavota. Kopējā vēstījuma ideja ir vairot cilvēkos mīlestību un cieņu pašiem pret sevi, kas lielā mērā ietekmē mūsu attieksmi pret apkārtējo pasauli," stāsta EZIA.

Koncertā EZIA izpildīs albuma "Cycles" skaņdarbus, un klausītājiem būs ekskluzīva iespēja dzirdēt arī mūziku, ko plānots izdot nākotnē. Koncerta programmu papildinās arī speciāli izveidotas videoprojekcijas, kas ļaus vēl labāk izjust muzikālo atmosfēru un vēstījumu.

EZIA  četrus gadus pavadījusi, strādājot un studējot Ņujorkā, kur pagājušajā gadā absolvējusi "TheNewSchool for Jazz and Contemporary Music". Vairāk par mūziķi varat uzzināt sociālajā tīklā "Instagram", sekojot @eziamusic, kā arī mūzikas straumēšanas vietnēs "Spotify", "Apple Music" u.c.

Pasākuma reklāmas rullīti skaties šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu