Krisu Roku pirmajā stāvizrādē pēc "Oskaru" incidenta sagaida ar stāvovācijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Brent Perniac/AdMedia/SIPA/Brent Perniac/AdMedia/SIPA

Komiķis Kriss Roks savā pirmajā stāvizrādē pēc šokējošā incidenta "Oskaru" balvas pasniegšanas ceremonijā tika sagaidīts ar ovācijām. Viņš atzina, ka joprojām emocionāli apstrādā notikušo. 

Kriss Roks ar savu stāvizrādi "Ego Death" uzstājās Bostonā, kur skatītāji viņu sagaidīja ar četru minūšu garām stāvovācijām. Komiķis juties tik pagodināts, ka viņa acīs parādījušās pāris asaras.

"Un kā pagāja jūsu nedēļas nogale?" Roks jokojis. 

57 gadus vecais Roks sacīja skatītājiem, ka pēc nenoteikta laika viņš runās par notikušo "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā, bet tagad gan pastāstīšot pāris jokus. 

Foto: Vila Smita un Krisa Roka incidents

Atgādinām, ka Vils Smits nākamajā dienā pēc ceremonijas nāca klajā ar paziņojumu par notikušo incidentu "Oskara" balvas ceremonijā un publiski atvainojies komiķim Krisam Rokam. "Vardarbība visās tās formās ir kaitīga un destruktīva. Mana rīcība pagājušās nakts Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijā bija nepieņemama un nepiedodama. Joki uz mana rēķina ir daļa no darba, bet joks par Džeidas veselības stāvokli man bija pārāk daudz, un es reaģēju emocionāli," sociālajos tīklos rakstīja Smits.

"Es vēlētos publiski atvainoties tev, Kris. Es pāršāvu pār strīpu un kļūdījos. Man ir kauns, un mana rīcība neparāda to, kāds vīrietis vēlos būt. Vardarbībai nav vietas pasaulē, kur valda mīlestība un laipnība."

Tāpat viņš atvainojās "Oskara" balvas ceremonijas rīkotājiem un visiem, kurus skāra šis incidents. "Es dziļi nožēloju, ka mana uzvedība ir aptraipījusi to, kas visādi citādi bija lielisks piedzīvojums mums visiem. Es strādāju ar sevi," nobeigumā vēstīja Smits.

Atgādinām, ka amerikāņu aktieris un komiķis Kriss Roks "Oskara" ceremonijas laikā uz skatuves izteica joku par aktrises Džeidas Pinketas Smitas skūto galvu, kas nebūt nešķita smieklīgs viņas vīram, aktierim Vilam Smitam.

Piesakot balvu kategorijā "Labākā dokumentālā filma", Roks pajokoja: "Džeida, es mīlu tevi, "Kareive Džeina 2", (G.I. Jane), nevaru sagaidīt!" Roks atsaucās uz 1997. gada filmu ar Demiju Mūru galvenajā lomā, kur viņai redzama skūta galva.

Kameras tajā brīdī norādīja uz Pinketu Smitu, kura nobolīja acis, sēžot blakus savam vīram. "Tas bija labs [joks]," Roks sacīja, reaģējot uz to, ka zāle par viņa joku nesmējās. Iepriekš Pinketa Smita ir atklāti runājusi par cīņu ar alopēciju - autoimūnu slimību, kas izraisa matu izkrišanu.

Roks tad sacīja: "Ak nē" un sāka smieties, redzot, ka viņam uz skatuves tuvojas Smits, kurš iesita Rokam pa seju.

"Neizrunā manas sievas vārdu ar savu nolādēto muti!" Smits pēc tam sauca no savas vietas, uz ko Roks vien noteica: "Oho!"

Pēc incidenta zālē iestājās klusums un Roks sacīja: "Šī bija lieliskākā nakts televīzijas vēsturē!"

Aptuveni 40 minūtes pēc incidenta Smits saņēma Oskaru kategorijā "Labākais aktieris" par tenisistu Venusas un Serēnas Viljamsu tēva atveidojumu filmā "King Richard".

Uzkāpis uz skatuves, Smits atvainojās visiem nominantiem par notikušo incidentu, taču nepieminēja Roku.

Viņš pieņēma balvu un nespēja valdīt asaras, sakot, ka arī Viljamss bija "kvēls savas ģimenes aizstāvis".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu