"Vajadzēs - uztaisīs atkārtotu operāciju!" Skandalozā influencere Didrihsone aizdomājas, kā zīdīšana ietekmēs krūšu implantus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Skandalozā influencere Elīna Didrihsone, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti runāja par grūtniecību un to, kā mazulīša nākšana pasaulē varētu ietekmēt viņas izskatu.

Didrihsone, kura iepriekš atklāti runājusi par mākslīgo skaistumu un to, ka veikusi ne vienu vien ārējā izskata uzlabošanas procedūru, raidījumā stingri pauda savu apņemšanos bērniņu zīdīt pati. 

"Protams, ka es barošu! Man arī tētis tā teica - tu barosi! [Mātes pienā] vari dabūt visu, kas vajadzīgs bērnam! Es zinu, ka ir 21. gadsimts, ir izdomāts viss kas! Bet tas, ko tu dod no sevis, ir visvērtīgākais!

Izjuks vai neizjuks krūtis, implanti - man par to vispār pat nav jādomā! Vajadzēs - uztaisīs atkārtotu operāciju!

Es neuzskatu, ka tā ir problēma," raidījumā sacīja Didrihsone.

Jau ziņots, ka šovasar Elīna ar vīru Nauri kļūs par vecākiem dēlam. 

Didrihsone, kurai vietnē "Instagram" ir teju 94 tūkstoši sekotāju, ziņu virsrakstos parādījusies saistībā ar vairākiem skandāliem, piemēram, par epidemioloģisko noteikumu iespējamo pārkāpšanu, kā arī par saviem izteikumiem saistībā ar homoseksuālu attiecību tēmu, kas saniknoja LGBT+ kopienu. Skaļākais skandāls izskanēja 2020. gadā, kad Didrihsones apģērbu veikals nonāca Valsts ieņēmumu dienesta (VID) un Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) redzeslokā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu