VIDEO ⟩ Divi vīrieši Rīgā nodur pensionāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Rīgā, Daugavpils ielā, kāda medmāsa atrada pensionāres līķi, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Kaimiņš stāsta, ka izmeklētāji gan nogalinātās sievietes dzīvoklī, gan sētā un apkārtnē strādāja līdz vakaram. Esot aizturēts kāds trešā stāva iedzīvotājs, kas iepriekšējā vakarā varēja būt viesojies kundzes miteklī, kur kopā lietots alkohols.

Kaimiņš par smago noziegumu stāsta: "Aizturēja cilvēku. Kāds cilvēks iedeva pagaidu dzīvokli citam cilvēkam, un viņu aizveda liecību sniegšanai. Tālāk tur visu aizzīmogoja. Neviens neko konkrēti nezina.

Viņai bija 84 gadi, proti, cilvēks jau bija gados. [Kāds varēja būt motīvs? Nolaupīt pensijas naudu? – red.] Nē, viņa pati pensiju nesaņēma, proti, skaidras naudas viņai nebija. Dīvaini, tāda nāve. Tā paņemt un nogalināt cilvēku, ne par ko.

Šeit meklēja, manuprāt, nozieguma rīku, jo visi atkritumu konteineri bija apgāzti, meklēja visur. Vienkārši visur."

Valsts policija par notikušo stāsta: "Likumsargi izbrauca uz notikuma vietu, kur aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēja divas personas. Par notikušo Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldē ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta, proti, par personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu – slepkavību. Šobrīd notiek izmeklēšana, tiek skaidroti notikušā apstākļi, kā arī nozieguma motīvi."

Video: Divi vīrieši Rīgā nodur pensionāri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu