"Nu viņa dvēsele ir guvusi mieru..." Ukrainā atrastas četrus gadus vecā Sašas mirstīgās atliekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Anna Yakhno/Facebook

Otrdien, 5. aprīlī, atrastas četrus gadus vecā Sašas mirstīgās atliekas, informē zēna mamma. Saša bez vēsts pazuda 10. martā, pēc tam, kad ar vecmammu un diviem ģimenes mīluļiem - suņiem kāpa motorlaivā, lai bēgtu no krievu karaspēka.

"Šodien [otrdien, 5. aprīlī] mēs esam atraduši Sašeņkas mirstīgās atliekas.

Es pateicos katram, kurš ticēja, kurš palīdzēja viņu meklēt, pateicos katram par Jūsu lūgšanām un ticību, pateicos par atbalstu. Pateicoties jums, mēs atkal esam satikušies.

Sašeņka, mūsu mazais eņģeli - tu jau esi debesīs!

Nu viņa dvēsele ir guvusi mieru..." vietnē "Facebook" raksta zēna mamma Anna.

Portāls "Apollo" izsaka līdzjūtību mazā Sašas tuviniekiem.

"Apollo" jau vēstīja, ka ceturtdien, 10. martā, mazais zēns ar vecmammu, diviem ģimenes mīluļiem un 13 citiem pasažieriem kāpa motorlaivās, lai bēgtu no Višgorodas apriņķa netālu no Ukrainas robežas ar Baltkrieviju, kur tobrīd pie vecmammas ciemojās četrgadnieks, uz Rovži ciematu, kas atrodas Kijivas ūdenskrātuves pretējā pusē.

Pasažieri sasēdās pa divām laivām, no kurām galamērķi sasniedza tikai viena. Sakari ar otro laivu pazuda uzreiz pēc došanās ceļā.

Pretējā krastā Sašu gaidīja viņa tēvs. Nesaticis dēlu un mammu, viņš visu nakti centās viņus atrast, bet nākamajā dienā, 11. martā, vietējie iedzīvotāji atrada laivu Tolokuņā, aptuveni vienu kilometru lejup pa upi no izbraukšanas vietas Suholučjas ciematā, no kuras netālu tika atrasti divi līķi - Annas vīramāte un vēl kāda sieviete.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu