Tetovētāji saņem lūgumus atveidot bēdīgi slaveno Vila Smita pļauku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Plašu ažiotāžu izpelnījies "Oskara" pasniegšanas ceremonijā notikušais incidents, kad aktieris Vils Smits iepļaukāja komiķi Krisu Roku. Starpgadījumu neaizmirsīs ne tikai iesaistītās personas, bet arī cilvēki, kuri to iemūžinājuši kā tetovējumu.

Kultūras un mākslas aktualitātes redzamas arī tetovējumu tendencēs. Britu tetovēšanas mākslinieks Džons Artons nesen izpildījis kādu amizantu klienta vēlmi - attēlot bēdīgi slaveno "Oskaru" pasniegšanas pļauku. 

Sarunā ar radio staciju "Heart" mākslinieks komentēja, ka bija gatavs neierasto ideju realizēt: "Es domāju, ka jātaisa. Tas ir uzjautrinoši. Tetovējums ir neliels, diskrēts - ja tas tā nebūtu, droši vien nepiekristu."

Džons strādā par tetovējumu mākslinieku trīs gadus un specializējas hiperreālistisku portretu veidošanā, tādēļ viņš labprāt uzņēmies atainot zīmīgo notikumu. 

Tomēr Džons nav vienīgais, kurš piekritis šķietami savādajam lūgumam. Arī tetovējumu mākslinieks no Ņūdžersijas piekritis atainot slaveno pļauku. Viņš publicējis tetovējumu vietnē "Instagram", kur daudzi pauduši sašutumu par neierasto dizainu, saucot to par bērnišķīgu un pat briesmīgu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu