Anna Sedokova cīnās ar ķermeņa tūsku; zāles ASV izmaksā iespaidīgu summu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Anna Sedokova jau ilgu laiku cīnās ar tūsku, kas pārņem teju visu viņas ķermeni, tostarp iekšējos orgānus. Nu māksliniece atklāj, ka ASV zāles pret šo slimību maksā iespaidīgu naudas summu. 

Anna Sedokova kopā ar dēlu Hektoru un meitu Alīnu šobrīd atrodas Maiami. Stresa dēļ slavenībai saasinājusies hroniskā nātrene, ar ko viņa slimo jau daudzus gadus. Katru dienu zvaigzne ir spiesta dzert daudz zāļu, lai slimība pierimtu. 

Šīs tūskas gadījumā notiek audu asinsvadu alerģiska reakcija uz kādu kairinātāju.

"Es nolēmu vairs nelietot spēcīgus medikamentus. Tas tamdēļ, ka tie palēnām mani nogalināja un pazemināja imunitāti. Nolēmu slimību pieveikt pati. To sauc par Kvinkes tūsku. Kad iekšējie orgāni uztūkst un paliek grūti elpot. Tādos gadījumos steidzami ir nepieciešama injekcija. Bez ierunām ir jākonsultējas pie ārsta," pirms kāda laika Sedokova skaidroja saviem "Instagram" sekotājiem. 

Nesen vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dziedātāja parādīja, kā mainījies viņas izskats. Sedokovai bija pietūkušas lūpas, daļa sejas bija uzpampusi, uz ķermeņa bija sarkani plankumi.

Nu māksliniece atklāj, ka ASV nepieciešamās zāles maksā krietni vairāk nekā citviet. Viņai jāpasūta ļoti dārgas zāles, kuru viena injekcijas deva maksā 1200 ASV dolāru (1100 eiro). 

Foto: Instagram/annasedokova
Foto: Instagram/annasedokova
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu