Selēna Gomesa atklāj, ka jau četrus gadus neizmanto internetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AFP

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa (29) atzīst, ka interneta izmantošana nopietni ietekmē viņas garīgo veselību. Pirms četriem gadiem viņa izlēmusi mainīt kaitīgos ieradumus un līdz pat šim mirklim nav izmantojusi internetu. 

Sarunu šovā "Good Morning America" Selēna dalās pieredzē par atteikšanos no interneta: "Tas ir pilnībā mainījis manu dzīvi. Esmu daudz laimīgāka, esmu klātesošāka, es biežāk komunicēju ar cilvēkiem."

Dziedātāja dalās pārdomās par interneta nozīmi: "Es apzinos, cik spēcīga ietekme ir internetam. Daudzos veidos tas pasaulei darījis arī daudz laba. Tomēr man būtisko informāciju es uzzinu no cilvēkiem, kuri ir manā dzīvē."

"Esmu vienaldzīga par visu pārējo, jo tā nav mana darīšana," viņa piebilda.

Dziedātāja pēdējo gadu laikā ir aktīvi runājusi par garīgās veselības problēmām. 2014. gadā Selēnai tika diagnosticēta sarkanā vilkēde - autoimūna saslimšana, kura skar dažādus orgānus. Pēc diagnozes apzināšanās, viņa meklēja psihoterapeita palīdzību.

Ņemot vērā Selēnas personīgo pieredzi, viņa palīdzēja izveidot platformu "Wondermind", kura sniedz palīdzību grūtībās nonākušiem cilvēkiem.  

Lai gan populārajai dziedātājai ir miljoniem sekotāji "Instagram" un "TikTok" platformās, Selēna atzīst, ka viens no veidiem, kā justies labāk, ir neizmantot sociālos medijus. 

2019. gadā Selēna no sava tālruņa izdzēsusi "Instagram" platformu, kurā viņa bija viena no populārākajiem cilvēkiem pasaulē. Dziedātāja atklāj, ka pieeja sociālajiem medijiem bijusi citā telefonā, kuru izmantojusi tad, ja vēlējusies nodot kādu vēstījumu faniem. 

"Domāju, ka jauniešiem, tostarp arī man, ir neveselīgi pavadīt visu laiku, pievēršoties komentāriem internetā un ļaujot tiem sevi ietekmēt," uzskata dziedātāja. 

Selēna atzīst, ka vairs neseko līdzi visiem notikumiem pasaulē: "Es par to runāju, jo tā ir liela daļa no iemesla, kādēļ es pēdējos gadus jūtos tik labi. Es vairs nezinu popkultūras aktualitātes, un tas mani dara ļoti laimīgu. Varbūt tas nepalīdzētu visiem, bet man tas patiešām izglāba dzīvi."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu