Publicēts foto, kurā Brūss Viliss redzams pirmo reizi kopš paziņojuma par nopietnām veselības problēmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AP

Marta beigās kļuva zināms, ka Brūss Viliss 67 gadu vecumā atvadās no kino karjeras, jo aktierim diagnosticēta afāzija. Brūsa meita publicējusi pirmo foto pēc diagnozes atklāšanas, kurā redzams tēvs. 

Vietnē "Instagram" Brūsa Vilisa meita Emma publicējusi fotoattēlu, zem kura pievienots arī komentārs: "Mamma un tētis viņu iecienītākajā vietā." Foto uzņēma pāra desmit gadus vecā meita Meibela Reja Vilisa, kura vecākus iemūžināja viņu 13. gadadienā, sēžot mežā uz nokrituša koka. 

Vilisa meita Emma ir pateikusies faniem par laba vēlējumiem un mīlestības izpausmēm, pēc tam, kad paziņojusi par tēva diagnozi. "Jūsu mīlestība, atbalsts, līdzjūtība un lūgšanas patiešām palīdz. Esmu pateicīga. Paldies no visas sirds," viņa rakstīja "Instagram" īsajā stāstiņā. 

"Šis patiešām mūsu ģimenei ir izaicinājumiem pilns laiks, un mēs ļoti novērtējam jūsu pastāvīgo mīlestību, līdzjūtību un atbalstu," sacīja ģimene.

"Mēs šo pārdzīvojam kā viens veselums, kā spēcīga ģimene. Mēs vēlējāmies iesaistīt viņa fanus, jo zinām, cik daudz viņš jums nozīmē, tāpat kā jūs viņam."

Tiek ziņots, ka Brūsam ir bijušas grūtības filmu uzņemšanas laukumā atcerēties sakāmo tekstu. Kā iepriekš vēstīts, afāzija traucē komunikācijai, tā ietekmē spēju runāt, rakstīt un lasīt, lai gan tā neietekmē intelektu, vēsta Nacionālā afāzijas asociācijas dati. To "vienmēr izraisa smadzeņu ievainojumi", norāda organizācija. Visbiežāk to izraisa insults, taču arī galvas trauma, smadzeņu audzēji vai infekcija var to izraisīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu