Britnija Spīrsa ir bērniņa gaidībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: Jordan Strauss/AP

Popmūzikas princese Britnija Spīrsa (40) paziņojusi, ka viņas un līgavaiņa Sema Asgarija (28) ģimenē gaidāms pieaugums.

Par īpašo notikumu Spīrsa pavēstījusi vietnē "Instagram". "Es nopirku grūtniecības testu un... man būs bērniņš! Mans vēders aug! Tāda sajūta, it kā tur būtu divi..." saviem sekotājiem atklāj Spīrsa.

Tāpat viņa vēsta, ka paparaci dēļ kādu laiku izvairīsies no sabiedrisku vietu apmeklēšanas. "Ir grūti, jo iepriekšējās grūtniecības laikā man bija perinatālā depresija. Man jāsaka, ka tas ir briesmīgi. Sievietes tolaik par to nerunāja. Daži cilvēki to uzskatīja par kaut ko bīstamu, ja sieviete gaidību laikā atļāvās sūdzēties. Bet tagad sievietes par to runā katru dienu. Paldies Jēzum, ka mums šīs sāpes nav jātur kā slepens noslēpums. Šoreiz es pievērsīšos jogai - katru dienu!" gaidību laika plānus atklāj Spīrsa.

Šī būs Spīrsas un viņas līgavaiņa, aktiera Sema Asgarija pirmā kopīgā atvase. Pāris paziņoja par saderināšanos pagājušā gada septembrī.

Spīrsai ir divi pusaudžu vecuma dēli no iepriekšējās laulības ar horeogrāfu Kevinu Federlainu. 

Atgādinām, ka pagājušā gada novembrī Losandželosas tiesnese Brenda Penija izbeidza aizbildniecību, kurā popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa bija atradusies 13 gadus, atdodot viņai kontroli pār savu privāto dzīvi, karjeru un 60 miljonus ASV dolāru vērtu mantu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu