Devids Bekhems atklāj, ka nākotnē meitas randiņi tiks cieši uzraudzīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AFP

Futbola leģenda Deivids Bekhems (46) ir tēvs četriem bērniem, to skaitā desmit gadus vecajai Hārperai Bekhemai. Deivids norādījis, ka meitas draugu lokam rūpīgi sekos līdzi, īpaši tad, kad viņa sāks tikties ar puišiem. 

Deividam ar sievu Viktoriju ir četri bērni - Bruklins, Krūzs, Romeo un meita Hārpera. Bekhemu ģimene pagājušajā nedēļas nogalē svinēja pirmās savu bērnu kāzas, kad 23 gadus vecais Bruklins Bekhems apprecējās ar Nikolu Pelcu (27). 

Gadu pirms Bruklina kāzām Deivids komentēja, ka viņa tobrīd 16 gadus vecais dēls Krūzs tiekas ar meitenēm un dodas uz randiņiem. Šovā "The Late Late Show" viņš pastāstīja, ka dēla pirmais randiņš bijis 14 gadu vecumā. Toreiz Viktorija lūgusi, lai Deivids zēnu aizved uz tikšanās vietu - restorānu. Viktorija vēlējās, lai randiņa laikā Deivids atrastos netālu. Lai gan viņš nevēlējās izbojāt dēla pirmo randiņu, Deivids piekrita sievas nosacījumiem, jo tas bijis vienīgais veids, kā Viktorija piekrita randiņa plānošanai. 

"Mēs viņu aizvedām uz nelielu sušī restorānu. Viņš sēdēja pie suši bāra, kamēr es sēdēju aptuveni piecus galdiņus tālāk," situāciju apraksta Deivids.

Ņemot vērā to, ka bērnu vecāki ir vieni no slavenākajiem cilvēkiem pasaulē, ir skaidrs, ka neviens no ģimenes nevar doties sabiedrībā un cerēt, ka netiks pamanīts. Tomēr šajā reizē Deividam izdevies nepiesaistīt lielu uzmanību. 

Deivids ironiski norādīja, ka viņu meitai tik ļoti nepaveiksies un viņš neieturēs piecu galdu distanci: "Kad viņa sasniegs šo vecumu, es atradīšos tuvāk." Spriežot pēc brāļiem, Deividam vēl ir laiks pārdomāt, līdz Hārpera dosies uz pirmo randiņu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu