"Tas vairs nav tik tālu." Džeremijs Klārksons atzīst, ka bieži domā par nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: BEN STANSALL / POOL

Bijušais šova "Top Gear" vadītājs Džeremijs Klarksons nesen atzīmējis savu 62 dzimšanas dienu. Šovu zvaigzne atklāj, kā jūtas, domājot par novecošanu un  mūža beigu tuvošanos. 

Džeremijs dalās pārdomās "Times" publikācijā: "Man rīt paliek 62 gadi, kas nozīmē, ka nāve vairs nav tik tālu. Tā vietā, lai es slēptos skapī, cerot, ka tas mani neskars, es rakstu šo. Kad būšu pabeidzis, došos uz krogu. Esmu ļoti daudz domājis par nāvi, un tas man traucē. Tomēr ne tik daudz, cik vajadzētu."

Pēc tam viņš dalās pārdomās par novecošanu, vienlaikus izslēdzot jebkādu iespēju apmeklēt sporta zāli, lai mēģinātu saglabāt jaunību. Viņš skarbi izsakās par tiem, kuri ir atturībnieki vai "kurnot un svīstot" sporto: "Jūs joprojām nespēsiet noskriet simts metrus 11 sekundēs vai veikt kārtslēkšanu, peldēt zem ūdens vai uzvarēt Tour de France."

Runājot par aktīvu dzīvesveidu, viņš atzīst, ka labprāt dodas nesteidzīgā pastaigā, kuras laikā var vērot putnus. 

Lai gan daudziem novecojot ir sarežģīti atrast pozitīvos aspektus, Klārksons saskata arī labo. Viņš uzskata, ka vairs nav jāuztraucas par to, kā viņš izskatās. 

Šovu zvaigzne stāsta, ka cilvēki, kuri ir jaunāki, bažījas par ārējo izskatu, jo tas palīdz atrast partneri, lai nodotos tuvībai. Tomēr pēc 60 gadiem par to viņam vairs neesot jādomā. 

Klārksons apzinās, ka, salīdzinot ar citiem viņa vecuma cilvēkiem, viņš nav izskatīgākais, tomēr tas neliek viņam mainīt savus ieradumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu