FOTO ⟩ Ieskaties, kā saulainajā Kostarikā tapa "Nebaidies ne no kā" otrā sezona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No 11. aprīļa skatītājiem ir iespēja sekot līdzi kaislībām bagātā Go3 oriģinālseriāla "Nebaidies ne no kā" otrās sezonas notikumiem, kas vēsta par narkokurjera Rolanda gaitām eksotiskajā Centrālamerikā. Tagad ikvienam interesentam ir iespēja ieskatīties aizraujošajā filmēšanas aizkulišu ikdienā.

Lielākā daļa otrās sezonas darbību risinās Centrālamerikā, tāpēc seriāla uzņemšana notika ne tikai Latvijā, bet arī Kostarikā. Ņemot vērā autentiskos un tropiskos filmēšanas apstākļus, seriāla tapšana ir atsevišķa stāsta cienīga – jau no 13. aprīļa nākamās paaudzes televīzijā Go3 nonāks ekskluzīvs ieskats aizkulisēs, kas atklās interesantākos izaicinājumus, ko piedzīvoja filmēšanas komanda.

"Pēc labajām atsauksmēm par seriālu pieņēmām lēmumu veidot otro sezonu, kurā būs vēl vairāk dinamikas, eksotikas un kaisles. Tas bija izaicinājums gan man, gan aktieriem strādāt tik neierastā vidē. Autentiskie apstākļi daudz krāšņāk palīdz aktierim atklāt tēla raksturu un pārdzīvojumus," filmēšanas apstākļus raksturo seriāla režisors Andrejs Ēķis.

Seriāla otrā sezona ir scenāristu Viktora Duka un Zanes Zustas oriģināldarbs. Paralēli krimināltrillera notikumiem un vardarbīgajai narkotiku pasaulei seriālā risinās arī mīlestības līnija. Rolanda dzīvē ienāk divas nozīmīgas sievietes – avantūriste Kate un psiholoģe Anna. Kopā ar Kasparu Dumburu, Dārtu Daneviču un Mariju Linarti seriālā būs redzami arī Kostarikā pazīstami aktieri - Adrian Cespedes, Alex Molina, Mauricio Dapena. Filmēšanai piesaistīts starptautisks Centrālamerikas filmēšanas komandas sastāvs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu