Kas ir Sems Asgarijs? Iepazīsties ar Britnijas Spīrsas gaidāmā bērna tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Snacpix/AFP

Dziedātājas Britnijas Spīrsas mīļotais vīrietis Sems Asgarijs izceļas ar atbalstu un rūpēm par Britniju. Lai gan fani bieži vien pauda bažas par Sema patiesajiem nolūkiem, pāris ir kopā jau kopš 2016. gada un nesen paziņojis par abu kopīgās atvases gaidībām. 

Sems līdzās Britnijai ir jau vairāk nekā piecus gadus un viņu aizstāvēja, kad dziedātāja cīnījās par brīvību no tēva aizbildniecības. "Sems palīdzēja viņā vairot pārliecību, ka viss notiks uz labu. Viņš Britniju atbalstīja un stāstīja, cik ļoti viņu mīl un atbalsta fani," ziņo "Page six". 

Britnijas mīļotais ir dzimis un audzis Irānā, kur viņš ar ģimeni uzturējās, līdz sasniedza 12 gadu vecumu. Vēlāk viņa ģimene pārcēlās uz Ameriku, kur viņa tēvs strādāja par tālbraucēju. Sems vienmēr bijis sporta entuziasts un jau bērnībā spēlējis futbolu.

Žurnālam "Men's Health" viņš jokojot atklāja, ka vienmēr vēlējies profesiju, kurai nav nepieciešama izglītība. 

Lai gan Asgarijs centās iegūt koledžas izglītību krimināltiesībās, viņa karjera attīstījās sportā. Viņu interesēja veselības un labsajūtas uzlabošana, tādēļ Sems kļuva par personīgo treneri. Viņš bieži publicēja fotogrāfijas no sporta zāles, kuras ievēroja arī modeļu aģentūra. 2016. gadā Sems tika noalgots lomai Britnijas Spīrsas mūzikas video "Slumber Party". Vīrieša atlētiskais izskats nodrošināja dalību arī dažādos televīzijas šovos. 

Spīrsa un Asgarijs iepazinās videoklipa uzņemšanas laukumā, kur Sems tēloja dziedātājas mīļoto. Viņi sākuši sarunu un apmainījušies ar tālruņa numuriem. Drīz pēc tam sekoja pirmais randiņš, kura laikā viņi devās uz suši restorānu. Attiecības sākās strauji; lai gan abi iepazinās oktobrī, jau pēc dažiem mēnešiem pāris bija redzams publiski, sagaidot Jauno gadu. 

Pāra attiecībās netrūkst jautrības un rotaļīgu mirkļu. Viņi bieži dalās ar video, kuros redzami muļķojoties, kopīgi sportojot. Sems stāsta, ka video montāžu uzņemas Britnija un viņš priecājas, ka šī nodarbe dziedātājai uzlabo garastāvokli. 

Kopš 2008. gada Britnijas karjera ir bijusi viņas likumīgo aizbildņu rokās. Tiesa tolaik noteica viņas tēvam Džeimijam par pienākumu pārraudzīt viņas īpašumus un īstenot aizbildniecību arī citās jomās. Gadiem ilgi Sems klusēja un nekomentēja aizbildniecību.

Pēc tam, kad aizbildniecība izraisīja plašu ažiotāžu, viņš publicēja ziņu: "Ir būtiski, lai cilvēki saprastu, ka man nav respekta pret cilvēku, kurš cenšas kontrolēt mūsu attiecības un tās izjaukt." 

Pēc gandrīz pieciem gadiem attiecībās, 2021. gada septembrī Sems bildināja Britniju. Dziedātāja publiski pauda vēlmi vēlreiz apprecēties un kļūt par māti. Britnija stāstīja, ka, esot aizbildniecībā, viņai bija piespiedu kārtā jāizmanto kontracepcija, kura liedza dziedātājai piepildīt sapni par vēl vienu atvasi. 

Šī gada aprīlī viņa paziņoja, ka ir gaidībās.  Arī Sems publiski dalījās ar prieku par grūtniecību: "Laulība un bērni ir daļa no spēcīgām attiecībām, kuras pildītas ar mīlestību un savstarpēju cieņu. Esmu vienmēr vēlējies kļūt par tēvu un uz to raugos ar lielu atbildību. Tas ir svarīgākais darbs, kādu jebkad veikšu." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu