Kļuvis zināms, kas notiks ar populāro Urganta televīzijas šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Postimees

Krievu šovmenis Ivans Urgants sociālajos tīklos iestājas pret karu Ukrainā. Pēc paziņojuma viņa raidījums "Vakars ar Urgantu" (Вечерний Ургант) vairs nebija redzams Krievijas televīzijā. Šobrīd kļuvis zināms šova tālākais liktenis. 

Jau vairāk kā mēnesi ēterā nav nonācis raidījums "Vakars ar Urgantu". Ivana vadītais šovs nebija vienīgais, kurš uz laiku pazudis no televīzijas, sniedzot papildu ētera laiku politiskajiem raidījumiem. 

Nesen kļuva zināms, ka raidījuma "Dzīvot ir veselīgi" vadītāja Jeļena Mališeva atgriezusies darbā. Uzzinot jaunumus, fani gaidīja, ka drīz vien redzams būs arī Urgants. 

Lai gan daudzi gaidīja šovmena atgriešanos, kļuvis zināms, ka "Vakars ar Urgantu" tuvākajā laikā vairs nebūs redzams ēterā. Sociālajos tīklos izskanējušas spekulācijas, ka raidījums uz laiku ir noslēdzies un par tā atgriešanos varēs runāt tikai pēc Ukrainā notiekošā kara beigām. 

Pats Urgants šova apturēšanu nekomentē. Kā iepriekš ziņots, Urgants pametis Krieviju, sakot, ka dodas atvaļinājumā. Ivans redzēts Izraēlā, kur, iespējams, viņš pretendē uz pilsonību.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu