Brīdina par iespējamu palēninātu satiksmi Rīgā ceturtdienas pēcpusdienā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīnu sastrēgums pie Gaisa tilta. Ilustratīvs attēls.
Automašīnu sastrēgums pie Gaisa tilta. Ilustratīvs attēls. Foto: Ingars Tenis/TVNET

Ceturtdien pēcpusdienā lielam skaitam autobraucēju dodoties ārpus galvaspilsētas, Pierīgā ir iespējama palēnināta satiksme, aģentūrai LETA pauda VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Uzņēmumā pauž, ka īpaši palēnināta satiksme varētu būt tajos virzienos, kur patlaban jau notiek ceļa remontdarbi.

Dodoties no Rīgas Ventspils virzienā, jārēķinās, ka no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi notiek remontdarbi un ir vairāki pagaidu luksofori. LVC aicina autovadītājus izmantot alternatīvo maršrutu, dodoties pa Liepājas šoseju (A9) līdz pagriezienam uz Tukumu (P98), pa reģionālo ceļu nokļūstot atpakaļ uz Ventspils šosejas.

Plaši remontdarbi notiek arī uz Ērgļu ceļa (P4), kur ir seši pagaidu luksofori un jārēķinās ar ievērojamu papildu laiku ceļā vai iespēju robežās jāizmanto citi maršruti.

Remontdarbi notiek arī uz Jelgavas šosejas un uz Bauskas šosejas pie Rīgas robežas.

Savukārt Vidzemes un Latgales reģionos uz grants ceļiem turpinās pavasara šķīdonis un 399 valsts autoceļu posmos ar grants segumu ir noteikti autotransporta masas ierobežojumi. Visvairāk to ir Ludzas apkārtnē, kur smagajam transportam liegts braukt 43 ceļu posmos. Ierobežojumi 30 līdz 40 ceļu posmos noteikti Aizkraukles, Alūksnes, Balvu, Dagdas, Madonas un Valmieras apkaimē.

LVC uzsver, ka ierobežojumi tiek ieviesti, izvērtējot katra ceļa faktisko stāvokli un tā nestspēju, tāpēc posmu skaits, kur tie ir aktuāli, var mainīties katru dienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu