Zodiaka zīmes, starp kurām romantiskas attiecības ir teju neiespējamas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shutterstock.com

Zodiaka zīmes, kuru starpā nav iespējama jūtu ķīmija, vai, ja ir iespējama, tā ir nolemta nelaimīgām beigām.

Auns un Vēzis

Šīs attiecības nekad nebūs līdzsvarotas. Auns ir egoistiska un pašcentrēta Zodiaka zīme, savukārt jūtīgais Vēzis vēlas, lai par to parūpējas un to uzklausa. Šajās attiecībās viens no iesaistītajiem vienmēr būs upura lomā.

Vērsis un Lauva

Abas šīs Zodiaka zīmes ir stūrgalvīgas un lepnas. Lauva pārāk bieži ievilks parasti miermīlīgo Vērsi strīdos, taču ne viens, ne otrs nebūs gatavi piekāpties pirmie. Jo bīstamāka ir šī situācija, ja abi iesaistītie konfliktā iekarst.

Dvīņi un Jaunava

Šeit vērojama pārlieku krasa vērtību atšķirība - Jaunavas dievina kārtību un prognozējamību, tikmēr Dvīņiem patīk paļauties uz dzīves straumi. Abiem attiecību partneriem būs pārlieku grūti saprast otra dzīves modeli.

Vēzis un Svari

Sākumā var šķist, ka šis pāris ir ļoti saderīgs, taču tā nebūt nav. Vēzim ir svarīgi rūpēties par saviem tuvākajiem. Svari vēlas, lai visi vienmēr būtu laimīgi. Šajās attiecībās abiem iesaistītajiem ātri vien pazūd individualitātes pazīmes, kas partnerus padara nelaimīgus, un attiecības dabīgi izjūk.

Mežāzis un Svari

Mežāzis ir nopietna Zodiaka zīme - šīs zīmes pārstāvji nemitīgi domā par savu mērķu sasniegšanu, savukārt Dvīņi ir mūžīgā "kompānijas dvēsele", kas maz domā par dzīves pragmatiskajiem aspektiem. Abu attiecības izjauks pilnīgs kopēju interešu trūkums.

Skorpions un Ūdensvīrs

Skorpioni ir neticami jūtīgi un kaislīgi, savukārt Ūdensvīra zīmes pārstāvji - neemocionāli un analītiski domājoši. Kamēr viens runās no sirds, otrs to mēģinās saprast tikai ar prāta palīdzību, un otrādi. Attiecības izirst pilnīga komunikācijas bloka dēļ.

Strēlnieks un Zivis

Strēlnieki ar lielu skepsi skatās un saistībām un savas brīvības ierobežošanu, kas var izrādīties problemātiski samērā tradicionāli domājošajiem Zivju zīmes pārstāvjiem. Zivis nebūs laimīgas, jo nesaņems garantiju, ka partneris pieder tikai tām, savukārt Ūdensvīru nomāks tas, ka nespēj dot Zivīm to, ko tās vēlas.

Auns un Mežāzis

Auni ir neaprēķināmi un labprātāk dara nekā domā. Mežāži ir analītiski un racionāli un vienmēr cenšas atrast pareizāko iespējamo risinājumu. Ir tikai laika jautājums, līdz viens no ragaiņiem sāks nekontrolējami bakstīt otru.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu