FOTO ⟩ Pirmizrādi piedzīvo latviešu seriāls "Krimināllieta iesācējam"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pirmizrāde
Daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pirmizrāde Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kinoteātrī "Apollo kino Akropole" 20. aprīlī notika režisora Armanda Zvirbuļa filmai "Krimināllieta iesācējam" veltīta preses konference un divu pirmo daudzsēriju filmas "Krimināllieta iesācējam" sēriju demonstrēšana. Aplūko foto no pirmizrādes. 

Pasākumā piedalījās filmas režisors, producente Arta Ģiga, aktieri Diāna Krista Stafecka, Mārcis Maņjakovs un citi, SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) viceprezidente Laura Keršule un Latvijas Televīzijas valdes priekšsēdētājs Ivars Priede.

Kinolente veidota pēc detektīvu meistara Andra Kolberga romāna "Meklējiet sievieti" motīviem. Spraigus notikumus septiņās sērijās uz ekrāniem izdzīvo gan Latvijā iecienīti aktieri un jaunie talanti, gan aktieri no ārzemēm - Ukrainas, Armēnijas, Lietuvas un Krievijas. Filmas darbība norisinās 1995. gadā, kad Latvija nupat ir atguvusi neatkarību. Sižeta centrā ir kādas ietekmīgas sievietes nāve, kuras lietu uztic izmeklēt jaunam policijas darbiniekam.

Seriāls no 22. aprīļa bez maksas būs skatāms "LMT Viedtelevīzijā". Vēlāk rudenī LTV1.

Foto: Daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pirmizrāde.

Aktieru sastāvu veido Madara Zviedre, Diāna Krista Stafecka, Ritvars Logins, Ģirts Krūmiņš, Mārcis Maņjakovs, Jurijs Djakonovs un Uldis Dumpis, kā Aleksejs Gorbunovs no Ukrainas, Hrants Tokhatjans no Armēnijas, Valentīns Novopoļskis no Lietuvas, Jurijs Curilo un Andrejs Iļjins no Krievijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu