Vila Smita sieva nāk klajā ar paziņojumu par ģimenes emocionālo stāvokli pēc "Oskaru" ceremonijas skandāla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Ar piekto sezonu atgriezies aktrises, šovu vadītājas un Vila Smita (Will Smith) sievas Džadas Pinketas Smitas (Jada Pinkett Smith) vadītais sarunu šovs "Red Table Talk". Šoreiz gan sezonas pirmā epizode iesākās pavisam citādi, nekā ierasts.

Epizodes sākumā Pinketa-Smita veltīja vārdus saviem faniem un skatītājiem, atbildot par vienu no pēdējo laiku skaļākajiem skandāliem "Oskara" ceremonijā, kas norisinājās šī gada 27. martā.

"Ņemot vērā visu, kas noticis pēdējo nedēļu laikā, Smitu ģimene ir koncentrējusies uz padziļinātu ārstēšanās terapiju," teikts epizodes sākumā, kas trešdien, 20. aprīlī, publicēta vietnē "Facebook".

Atgādinām, ka "Oskara" ceremonijā komiķis Kriss Roks neveikli pajokoja par Smita sievas Džadas Pinketas-Smitas skūto galvu, neapzinoties, ka aktrisei ir reta slimība, kuras dēļ izkrīt mati. Pēc mirkļa saniknotais Smits metās uz skatuves un iecirta komiķim pamatīgu pļauku, pēc kā sekoja arī verbāls uzbrukums: "Neiedrošinies izrunāt manas sievas vārdu ar savu izp***o muti!"

Epizodes turpinājumā Pinketa-Smita atklāja, ka ar dažiem ģimenes atklājumiem par iekšējo dziedināšanu jeb dziļo ārstēšanās terapiju viņa dalīsies pie sarkanā galda, taču kad pienāks laiks. Līdz tam pie galda turpināsies spraigas, spēcīgas, iedvesmojošas, patiesas sarunas ar īpašiem sarkanā paklāja šova viesiem. Pēc Džadas-Pinketas paziņojuma epizode turpinājās kā ierasts, un tajā piedalījās īpašā viešņa Džanella Monē, kura dalījās ar skaudru un iedvesmojošu dzīvesstāsstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu