NBA zvaigzne Simonss pēc teju gadu ilgas pauzes laukumā varētu atgriezties nākamnedēļ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AFP/SCANPIX

Austrālieša Bena Simonsa atgriešanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) laukumos Bruklinas "Nets" rindās gaidāma pirmdien, savā "Twitter" kontā vēsta "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Savainojuma dēļ basketbolista atgriešanās laukumā nebija gaidāma ātrāk par izslēgšanas spēlēm.

Simonss turpina atgūties no muguras diska trūces.

"Ja rehabilitācijas kurss turpināsies, kā plānots, trīskārtējais Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks Simonss plāno pirmo spēli šosezon aizvadīt "Nets" sērijas ar Bostonas "Celtics" ceturtajā spēlē pirmdien," Šaranja atsaucas uz saviem informācijas avotiem komandā.

Tā Simonsam būs pirmā spēle kopš 2021.gada jūnija.

Nesaskaņu ar klubu dēļ vasaras vidū Simonss neieradās uz Filadelfijas "76ers" treniņnometni, kā arī atteicās doties laukumā Filadelfijas vienības rindās sezonas laikā..

Maiņas darījumu apgrūtināja sportista lielais līgums, kuram bija pagājis vien pirmais no pieciem gadiem. Līguma summa ir vairāk nekā 177 miljoni ASV dolāru (163 miljoni eiro).

Tāpat ne pārāk labi tika aizvadīta iepriekšējā sezona, 58 pamatturnīra spēlēs vidēji mačā gūstot 14,3 punktus, kas bija mazākais rādītājs četru sezonu laikā, kā arī sakrājot 7,2 atlēkušās bumbas un 6,9 rezultatīvas piespēles. 12 izslēgšanas spēlēs viņa kontā bija vidēji 11,9 punkti, 7,9 atlēkušās bumbas un 8,8 rezultatīvas piespēles mačā.

Austrālijas basketbolists pievienojās "Nets" februārī, kad maiņas darījumā no Filadelfijas "76ers" nonāca "Nets" vienībā.

"76ers" basketbolistu 2016.gada jauno spēlētāju draftā izvēlējās ar pirmo numuru.

25 gadus vecais Simonss bija NBA 2018.gada labākais debitants un nākamās trīs sezonas piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Četrās NBA sezonās Simonss vidēji mačā guvis 15,9 punktus, izcīnījis 8,1 atlēkušo bumbu un 7,7 reizes rezultatīvi piespēlējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu