"Tas gan ir interesanti..." F-1 čempions Verstapens jau atkal "pavelk uz zoba" Luisu Hamiltonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Makss Verstapens un Luiss Hamiltons
Makss Verstapens un Luiss Hamiltons Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Makss Verstapens nesenā intervijā atkal pamanījās "iedzelt" savam aizvadītās sezonas sāncensim Luisam Hamiltonam.

Verstapens un Hamiltons aizvadītajā sezonā par čempiona titulu cīnījās līdz pat pēdējam aplim. Abu pilotu komandas regulāri apmainījās ar apvainojumiem, bet abi braucēji lielākoties saglabāja cieņpilnas savstarpējās attiecības.

Nīderlandiešu pilots gan ik pa laikam mēdza pasmīkņāt par Hamiltona izteikumiem un apgalvojumiem. Arī šīs sezonas pašā ievadā Verstapens, atbildot uz Deivida Kultharda jautājumu par to, vai viņš ir noraizējies par "Mercedes" ātruma trūkumu, sarkastiski atbildēja: "Ļoti!"

Nesen kļuva zināms, ka Luiss Hamiltons un tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa kopā grasās ieguldīt aptuveni 10 miljonus sterliņu mārciņu Londonas "Chelsea" iegādē. Pats Hamiltons gan iepriekš nav slēpis, ka atbalsta citu Londonas futbola klubu - "Arsenal".

"Man šķita, ka viņš ir "Arsenal" fans. Tu, būdams "Arsenal" fans, mēģini iegādāties "Chelsea"... Tas gan ir interesanti," par Hamiltona mēģinājumiem iegādāties "Chelsea" izteicās Verstapens.

Čempions arī norādīja, ka pats līdzīgi nerīkotos un neiesaistītos kluba iegādē kā nelielas daļas akciju īpašnieks.

"Esmu [Eindhovenas] PSV fans un nekad nepirktu [Amsterdamas] "Ajax". Pat, ja es iegādātos futbola klubu, es gribētu būt tā pilnvērtīgs īpašnieks un pieņemt lēmumus, nevis kontrolēt tikai nelielu daļu akciju," sarunā ar ziņu aģentūru PA izteicās Verstapens.

"Bet katrs ar savu naudu dara, ko grib. Redzēsim, kā notikumi attīstīsies," piebilda nīderlandiešu pilots.

Verstapens šobrīd F-1 čempionāta kopvērtējumā ar 25 punktiem ieņem vien 6. vietu, jo divās no trim šīs sezonas sacīkstēm viņu pievīla "Red Bull" dzinēja izturība. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu