Stupelim un Gordejevam 11.vieta pasaules čempionāta pirmajā posmā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Stupelis
Kaspars Stupelis Foto: LETA

Latvijas kantētājs Kaspars Stupelis kopā ar igauņu braucēju Gertu Gordejevu svētdien, 24. aprīlī, Nīderlandē ieņēma 11.vietu Starptautiskās Motosporta federācijas (FIM) rīkotajā pasaules motokrosa čempionāta ekipāžām pirmajā posmā.

Pirmajā braucienā Stubelis un Gordejevs ieņēma 16. vietu, kamēr uzvaru izcīnīja nīderlandietis Etjēns Bakss un čehs Ondržejs Čermāks.

Tikmēr otrajā braucienā arī ātrākie bija Bakss un Čermāks, bet Stupelim un Gordejevam izdevās uzlabot savu pozīciju, izcīnot desmito vietu.

Pirmajā posmā, izcīnot 50 punktus, triumfēja Bakss un Čermāks, otro vietu ar 42 punktiem ieņēma igaunis Kerts Variks un soms Lari Kunnass, bet labāko trijnieku noslēdza Lielbritānijas ekipāža Juliāns Veldmans un Džo Milards ar 35 punktiem. Savukārt Stupelis un Gordejevs tika pie 17 punktiem, noslēdzot pirmo posmu 11. pozīcijā.

Otrais no deviņiem pasaules meistarsacīkšu posmiem notiks 22. maijā Loketā, Čehijā.

2021. gada sacensību kopvērtējumā Gordejeva/Stupeļa ekipāža sakrāja 91 punktu un ieņēma 11. vietu, bet par pasaules čempioniem kļuva nīderlandietis Etjēns Bakss un franču "kantētājs" Nikolā Musē.

Gan Stupelis, gan Gordejevs traumu dēļ bija spiesti izlaist sezonas pirmās sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu