VIDEO ⟩ Sola iespēju nopelnīt milzu naudu. Ukrainietēm Eiropā piedāvā legāli kļūt par prostitūtām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: M-Production/Shutterstock.com

Valstīs, kur prostitūcija ir legāla, ukrainietēm piedāvā darbu bordeļos. Šādi sludinājumi klejo pat pa bēgļu palīdzības grupām. Sieviešu tiesību aktīvistes cenšas ukrainietes pasargāt, vācot parakstus, lai seksa industrija vismaz trīs gadus nemaz nedrīkstētu uzrunāt sievietes ar Ukrainas pasi, vēsta TV3 Ziņas. 

Eiropa Ukrainas bēglēm piedāvā patvērumu no kara, bet līdzās gatavībai palīdzēt šeit pastāv arī vēlme bezpalīdzīgo cilvēku stāvokli izmantot. Ir Eiropas valstis, kas bēglēm neslēpti piedāvā darbu bordeļos.

Bēgļu palīdzības grupās parādās darba sludinājumi. Piemēram, no kāda Vācijas erotiskā kluba, kas aicina ukrainietes vecumā no 25 līdz 55 gadiem ar iespēju nopelnīt milzu naudu – 500 eiro dienā.

Sludinājumā tiek solīta ģimeniska atmosfēra, oficiāla iekārtošana darbā un pat atbalsts bēgles ģimenei: "Mēs saprotam, cik sarežģīta šobrīd ir situācija pasaulē. Ukrainu pamet daudz bēgļu. Mēs esam gatavi Jums palīdzēt! Mums ir apartamenti, kur varēsiet apmesties ar savu ģimeni. Vienīgais nosacījums – darbs jāpilda apzinīgi."

Vācijā, Austrijā, Nīderlandē, Beļģijā un virknē citu Eiropas valstu meitenes no Moldovas, Rumānijas, arī Ukrainas jau gadiem tikušas ekspluatētas seksa industrijā. Tās, kuras piekrīt it kā no laba prāta, ir nabadzības spiestas, bet šobrīd kara dēļ ar Ukrainas sievietēm ir pavisam cita situācija.

Video: TV3 Ziņas sižets 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu