Reperis Morgenšterns aizliedz bijušajai sievai tikties ar citiem vīriešiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesenā Morgenšterna un Dilāras šķiršanās ir kļuvusi par vienu no apspriestākajām tēmām internetā. Daži fani ir pārliecināti, ka pārim nav kopīgas nākotnes, citi cer uz jauniešu atkārtotu satuvināšanos. Tomēr daži ir pilnīgi pārliecināti, ka viss notikušais ir kārtējais PR gājiens.

Pirms kāda laika reperis atzinās, ka ar Dilāru izšķīrās atšķirīgo uzskatu dēļ. Viņi nebija vienprātīgi par uzticību un ģimenes dzīvi. Ališers uzskatīja, ka sieva pirmajā vietā izvirzīja ģimenes vērtības, kamēr viņš krāpšanā nesaskatīja neko nosodāmu.

Neskatoties uz savu nostāju, mūziķis aizliedzis bijušajai sievai sazināties, tikties un vēl jo vairāk precēties ar citiem vīriešiem. "Mums ir atšķirīga izpratne par mīlestību. Bet es esmu nelietis. Es viņai saku: "Nedod dievs es tevi satikšu ar kādu. Abi mirsiet. "Es esmu traki īpašniecisks, es varu *** ar jebkuru, bet viņa ne ar vienu! (..) Man šķiet, ka vīriešu un sieviešu dzimums ir pilnīgi atšķirīgi," stāsta Ališers dokumentālajā filmā "Ališer, kas ar tevi notiek?".

Interesanti, ka arī pati Dilāra neslēpj, ka joprojām mīl reperi. Viņa atzīst, ka ir gatava nogalināt jebkuru Ališera dēļ. Tomēr viņa joprojām ir dusmīga un nespēj piedot visus pāri darījumus.

Morgenšterns un Dilāra apprecējās 2021. gada vasarā, svinības notika 90. gadu stilā. Pāris ir kopā kopš 2017. gada, bet 2019. gadā viņi uz mirkli pašķīrās. Jau toreiz mākslinieks atzinās krāpšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu