VIDEO ⟩ Laupītājs smagi piekāvis pensionāru, cenšoties atņemt velosipēdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

80 gadus vecs vīrietis pēc darba mācību iestādē ar savu velosipēdu lēnām mēroja ceļu mājup, taču piepeši viņu apturēja un smagi piekāva laupītājs, kas gribēja atņemt sirmgalvim riteni, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Es stūmu lejā velosipēdu, vīrietis gāja man no aizmugures. Es šādi noliku velosipēdu, lai tas netraucētu. Viņš nogāja man garām un pagriezās. Teica, lai es atdodu viņam riteni. Es atbildēju, ka ritenis man pašam ir vajadzīgs.

Teica, lai es atdodu riteni, teica, ka viņu sauc Raimonds un viņam ir jāsteidzas uz tikšanos. Es atbildēju, ka man jābrauc mājās, pašam ritenis ir vajadzīgs. Tad viņš mani pagrūda un iesita dažas reizes, es nokritu.

Cepure nokrita tur – tālāk. Es uz neilgu laiku zaudēju samaņu. Viņš mierīgi paņēma velosipēdu un aizgāja prom, aizbrauca uz to pusi," stāsta cietušais Viktors. 

Uzbrukumu redzēja vairāki aculiecinieki, tai skaitā pāris, kas ar velosipēdiem minās netālu no Dienvidu tilta.

"Aizturētais jau agrāk ir bijis sodīts par dažāda veida noziegumiem un bija aktīvā meklēšanā par iepriekš izdarītu noziegumu. Cietušais, 1942. gadā dzimušais kungs, savu velosipēdu atguva, un pēc notikušā viņam tika sniegta arī medicīniskā palīdzība.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ķengaraga iecirknī ir sākts kriminālprocess par laupīšanu pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas. Valsts policija izsaka pateicību aculieciniekam, kurš nepalika vienaldzīgs un, pamanot notikušo, uzreiz ziņoja policijai," norāda Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu