VIDEO "Citi zēni" atklāj, ko skatītāji var sagaidīt no viņu "Eirovīzijas" priekšnesuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Grupa "Citi zēni"
Grupa "Citi zēni" Foto: grupas privātais arhīvs

10. maijā grupa "Citi zēni" kāps uz Turīnas skatuves, lai pārstāvētu Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Viesojoties raidījumā "Rīta Panorāma", mūziķi atklāja, ko varam sagaidīt uz Eirovīzijas lielās skatuves.

Vaicāti, ko skatītāji redzēs uz Eirovīzijas skatuves, "Citi zēni" atklāj: "Ballīti, enerģiju un to, ka mēs darām visu, kas mūsu spēkos un pāri tiem."

"Daudz kustību - viss ir atstrādāts līdz pēdējai sekundei. Katrā ziņā horeogrāfija gan mums ir ļoti daudz, gan būs arī kameru džekiem. Kameru kungiem ir nosūtīti kustību plāni, kartes, kur viņiem jābūt ir," atklāj mūziķi.

66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā grupa “Citi zēni” ar dziesmu "Eat Your Salad" uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Vairāk par gatavošanos Eirovīzijas dziesmu konkursam, uzzini video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu