"Esat sajukusi prātā, Margarita?" Laima Vaikule komentē Krievijas propagandistes izteikumus par Galkina seksuālo orientāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen pamatīgu ažiotāžu izraisīja Krievijas propagandas vēstneses Margaritas Simonjanas izteikumi par komiķi Maksimu Galkinu. Nu dziedātāja Laima Vaikule komentējusi saasināto situāciju. 

26. aprīlī televīzijas tiešraidē kanāla RT galvenā redaktore Margarita Simonjana nosauca Galkinu par "geju, kurš apprecējās ar vecāku sievieti, lai novērstu uzmanību no viņa seksualitātes".

"Tas, ko Galkins dara tagad, ir mēslu gāšana uz Krieviju, Krievijas armiju... Cilvēks, par kuru visi noteikti zina, ka viņš ir gejs, lai novērstu uzmanību un izveidotu lielisku karjeru, apprec vecu sievieti un pārliecina visus savus fanus, ka viņu starpā valda mīlestība!?" sacīja Simonjana. 

Neilgi pēc tam Laima Vaikule vietnē "Instagram" pauda savu viedokli par Simonjanas izteikumiem. Viņa skaidroja, ka pēdējās diennakts laikā saņēmusi  daudz sašutuma pilnu ziņu un vairs nespējot klusēt. 

"Es ļoti aptuveni zināju, kas ir Margarita Simonjana. Tagad es zinu. Tas ir cilvēks, kurš neievēro nekādas morāles un ētikas normas un kuru es no šī brīža uzskatu par cilvēku, kuram es nevaru paspiest roku. Es labi pazīstu Allu Pugačovu un Maksimu Galkinu.

Šķiet, ka Simonjanu nez kāpēc pārņem naids pret šo absolūti laimīgo un saskanīgo pāri. Apzināta viņu ģimenes goda un cieņas pazemošana, kas izteikta tik nepiedienīgā formā, liecina par viņas profesionālo un cilvēcisko nekompetenci. Vai Jūs esat sajukusi prātā, Margarita? Jūs šos cilvēkus nemaz nepazīstat!

Pārsteidzoši ir arī tas, ka, runājot federālajā kanālā un apspriežot nopietnas tēmas, Jūs atļāvāties ieslīgt banālā verbālā caurejā.

Jūsu izteikumi demonstrē necieņu ne tikai pret Allu un Maksimu, bet arī pret viņu miljoniem lielo fanu armiju. Tas viss jums godu nedara, tas tikai liecina par Jūsu kultūras un intelekta zemo līmeni. Kas attiecas uz Allu un Maksimu, esmu pārliecināta, ka viņi nepiešķir lielu nozīmi Jūsu zemiskajiem "oda dzēlieniem". Mēs, viņu draugi, no savas puses nevaram ignorēt jūsu uzbrukumus," rakstīja Vaikule. 

Jau ziņots, ka Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā krievu humorists savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm.

Pēc notikušā parādījās informācija, ka Galkins ar ģimeni - sievu Allu Pugačovu un abu dvīņiem pametuši Krieviju. Kā vēstīja Krievijas mediji, primadonna kopā ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Gariju un Ļizu bija manīti Vnukovas lidostā Maskavā 28. februārī. Kopš tā laika tiek runāts, ka ģimene uzturas Izraēlā.

Pati Pugačova kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā publiskojusi vienu video savā "Instagram" kontā - kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju.

Dziedātāja atbildēja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu