Četras Zodiaka zīmes, kuras melus spēj saost pa gabalu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Syda Productions/shutterstock.com

Nav noslēpums, ka katram no mums ir piecas maņas: garša, tauste, oža, redze un dzirde. Tomēr ne visi var lepoties ar intuīciju. Astrologi nosaukuši Zodiaka pārstāvjus, kuriem izdodas intuitīvi atpazīt melus un liekulību.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir iemiesoti melu detektori! Viņi sajutīs, ja ar viņiem tiek runāts caur viltu. Viņi acumirklī pārtrauc sarunu biedra melus, neļaujot oponentam pat mēģināt viņu pārliecināt. Jaunavas melus nolasa caur intonāciju, balsi, emocijām un reakcijām. Kā izciliem analītiķiem, neviens sīkums nepaliek nepamanīts, pateicoties kritiskam skatam uz dzīvi. 

Dvīņi

Ja melosiet Dvīņiem, viņi to sajutīs uzreiz. Ar jautājumu palīdzību viņi sarunu biedru novedīs līdz patiesības atklāšanai. Dvīņi ir komunikācijas virtuozi, tāpēc jebkurā dialogā viņi vienmēr jutīs, ja pret viņiem neizturēsies patiesi. Dvīņi paredz, ko jūs viņiem teiksiet, vēl pirms to būsiet izdarījuši, un, iespējams, pat jūsu vietā pabeigs teikumu.

Skorpions

Skorpioniem ir laba atmiņa, kas palīdz atcerēties jebkuras sarunas detaļas. Lieliska intuīcija padara šos Zodiaka pārstāvjus par reāliem detektīviem, kuri spēj atrisināt jebkuru sarežģītu lietu. Pat vismazākās vārdu un darbu neatbilstības viņi pamanīs uzreiz, kamēr citi tam nepiešķir nekādu nozīmi. Skorpioni vienmēr pieķers melos un varēs sniegt visus pierādījumus cīņā par patiesību. Skorpions nekad nemelo arī pats sev. 

Ūdensvīrs

Izcili analītiķi, kuri, tāpat kā skeneris, ņem vērā visus melus jau no pirmajām sekundēm. Viņi neklusēs par saviem minējumiem un noteikti pastāstīs sarunu biedram, ja šaubīsies par viņu teiktā patiesību. Tādējādi cilvēks melos tiek pieķerts jau pašā sākumā. Astrologi Ūdensvīru uzskata par visintuitīvāko zīmi. Viņi nekļūdīgi identificē melus un to var diezgan impulsīvi paziņot citiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu