Eglem gūti vārti AHL regulārā čempionāta noslēdzošajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Haralds Egle.
Haralds Egle. Foto: https://moosehockey.com

Latvijas uzbrucējs Haralds Egle sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē un sekmēja Manitobas "Moose" komandas uzvaru.

"Moose" mājās ar rezultātu 6:0 (2:0, 2:0, 2:0) uzveica Ebotsfordas "Canucks", kuras vārtsargs Artūrs Šilovs izsaukts uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

Egle mača ceturtajā minūtē saņēma ripu tieši pretī vārtiem un netraucēts raidīja ripu mērķī, panākdams 1:0. Viņš guva vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie.

Šajā spēlē Egle vienreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet regulārajā čempionātā kopumā viņam bija 30 mačos bija pieci vārti, deviņas rezultatīvas piespēles un pozitīvs lietderības koeficients +10.

Tikmēr sezonu AHL noslēdza aizsargs Kristiāns Rubīns, kura pārstāvētā Toronto "Marlies" viesos ar rezultātu 2:5 (1:0, 1:2, 1:2) zaudēja Belevilas "Senators". Rubīns vienreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Savukārt Jūtikas "Comets" bez vārtsarga Mareka Mitena pieteikumā izbraukumā ar 4:2 (2:0, 0:0, 2:2) uzvarēja Providensas "Bruins" komandu, kurai nevar palīdzēt savainojumu guvušais uzbrucējs Eduards Tralmaks.

"Bruins" ar 83 punktiem 72 spēlēs bija trešā Atlantijas divīzijā, "Comets" ar 95 punktiem 72 cīņās uzvarēja Ziemeļu divīzijā, kur "Marlies" ar 79 punktiem 72 dueļos bija sestā un neiekļuva Kaldera kausa izcīņā. Vēl "Moose" ar 89 punktiem 72 mačos ieņēma otro vietu Centrālajā divīzijā, bet "Canucks" ar 84 punktiem 68 spēlēs bija piektā Klusā okeāna divīzijā.

Divīziju pusfinālos automātiski vietas nodrošinājušas Egles un Mitena pārstāvētās komandas. Savukārt "play-off" pirmajā kārtā līdz divām uzvarām "Bruins" tiksies ar Bridžportas "Islanders", bet "Canucks" krustos nūjas ar Beikersfīldas "Condors".

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīja nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu