FOTO UN VIDEO ⟩ Grupa "Citi zēni" atklāj, kā tika sagaidīti Itālijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupa "Citi zēni" šobrīd aktīvi gatavojas Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālam, kas norisināsies 10. maijā. Mūziķi LTV raidījumā "Rīta Panorāma" atklāja, kā tikuši sagaidīti Itālijā. 

"Pirmais mēģinājums ir aizvadīts, komentāri par pirmo mēģinājumu ir atdoti, un tagad mums ir darbiņš sakārtot sveicienus citām valstīm – tie būs šodienas lielie notikumi," stāstīja "Citi zēni"

Puiši sacīja, ka ārvalstu mediju uzmanību vēl nejūt: "Šobrīd vēl ir diezgan mierīgi, jo ārvalstu mediji vēl ierodas. Mēs esam paspējuši parunāties ar Lietuvas televīziju, ar vietējo Itālijas televīziju. Mums ir šodien saliktas vēl diezgan daudzas intervijas [..] Viss notiek, darbojamies. Mēs saprotam, ka lielais birums ar intervijām būs pēc otrā mēģinājuma, kas ir 4. maijā, kad oficiāli ierodas visi 500 mediji. Tad būs jārunā sausām mutēm."

Pirmajā mēģinājumā, līdzīgi kā "Supernovas" finālā, priekšnesuma noslēgumā saplīsušas ģitārista Krišjāņa Ozola bikses: "Par tām biksēm ir tā, ka tā ir tāda dāvana un sodība reizē. Mēs ļoti daudz reizes izmēģinājām Rīgā, un tur nekas ar biksēm nenotika. Tagad viņas saplīsa.

Bet ir viena patīkamā ziņa – medijiem patīk, ka bikses plīst. Visi mums uzdod jautājumus par biksēm.

Mums no Latvijas šobrīd brauc audums, lai iešūtu biksēs papildus. Uz 4. maiju būs jaunas. Un ja 4. maijā saplīsīs, nu tad būs jārisina..."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu