Prinča Čārlza biogrāfs uzskata, ka Megana Mārkla manipulē ar Hariju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS/File Photo

Princis Harijs kopš 2020. gada dzīvo ASV kopā ar sievu, aktrisi Meganu Mārklu. Pāris ir atteicies no karalisko pienākumu veikšanas. Karaļnama vērotāji uzskata, ka Harijs šādu lēmumu pieņēmis sievas dēļ. Prinča Čārlza biogrāfs Džonatans Dimblbijs apgalvo, ka Megana manipulējusi ar princi. 

Intervijā ar "The Times" Džonatans princi Hariju dēvē par "ne to spožāko", viņš skarbi izsakās par princi un uzskata, ka laulība ar Meganu ietekmē viņa lēmumus. 

"Man ir aizdomas, ka Megana Mārkla vazā aiz deguna Hariju. Viņi ir iekļuvuši tādā virpulī, kurā viņi kā pāris kļūst arvien mazāk nozīmīgi," stāsta Dimblbijs. Viņš uzskata, ka nākotnē pāris saskaries ar problēmām, jo arī viņiem pietuvinātās slavenības kļūs vecākas un mazāk ietekmīgas. 

Džonatans  turpināja: "Man ir žēl, jo tad, kad es viņu satiku, viņš bija burvīgs - jauks, jauns puisis. Viņš nav tas spožākais, bet viņš ir ļoti dāsns." Viņš uzskata, ka Meganas un Harija intervija ar Opru Vinfriju ir bijusi lieka, īpaši izteikumi par Čārlza rasistiskajām domām. "Man šķita, ka šī intervija bija visbriesmīgākā ideja un kļūda no viņu puses," atzīst biogrāfs. 

Atgādinām, ka 2021. gada martā Megana Mārkla intervijā Oprai Vinfrijai atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi par pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu