Princis Čārlzs noraida apgalvojumu, ka viņš raizējies par sava mazdēla ādas krāsu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS/File Photo

Prinča Čārlza pārstāvis pirmdien noraidīja apgalvojumu, ka karaliskā troņa mantinieks izteicis bažas par sava mazdēla ādas krāsu, ziņo "Reuters".

Kristofera Andersena grāmatā par princeses Diānas dēlu un viņu sievu privātajām dzīvēm ar nosaukumu "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan" ir vēstīts, ka princis Čārlzs ir interesējies par sava mazdēla ādas krāsu.

"Tas ir izdomājums, un nav nepieciešams to padziļinātāk komentēt," tā sacīja prinča Čārlza pārstāvis.

Pēc medija "Page Six" publicētā zināms, ka grāmatā ir prinča Čārlza un viņa sievas Kamillas sarunas fragments. 

2017. gadā prinča Harija un Meganas Mārklas saderināšanās rītā topošais bērna vectēvs teica: "Es domāju par to, kā izskatīsies bērni."

Kamilla atbildēja: "Esmu pārliecināta, ka absolūti brīnišķīgi."

Grāmatā teikts, ka pēc šīs atbildes princis Čārlzs pieklusināja balsi: "Kāda, tavuprāt, varētu būt viņu bērnu sejas krāsa?"

Grāmatā tiek apgalvots, ka tieši princis Čārlzs ir neidentificētā persona, kuru Opras Vinfrijas intervijas laikā Megana Mārkla apsūdzēja par bažām, kas saistītas ar viņas dēla ādas krāsu. 

Pēc šīs intervijas Bekingemas pils pārstāvji paziņoja, ka rasu jautājumi tiek uztverti ļoti nopietni un karaliskā ģimene tos risinās privāti. Pats grāmatas autors tūlītējai saziņai ar medijiem nebija sasniedzams. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu