Felipe atklāj, par cik lielu summu piekristu fotografēties kails

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Felipe Gabriels Ksavjērs
Felipe Gabriels Ksavjērs Foto: publicitātes

Brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" pastāsta, vai būtu gatavs fotografēties kails. Viņš atklāj, ka šādu piedāvājumu saņēmis no žurnāla, tomēr par tik ekskluzīviem foto viņš vēlētos saņemt vairāk, nekā bija piedāvāts. 

"Viņi man piedāvāja daudz naudas, lai fotografētos kails geju žurnālam. Teicu, ka nē, jo negribēju. Domāju, ka mana ģimene būtu dusmīga. Un kailas bildes priekš citiem vīriešiem, lai viņi [cenzēts]. To es negribēju." 

"Nedrīkst pārdot sevi par jebkādu naudu. Ja būtu miljons, tad jā, par miljonu varētu. Nē, tas tomēr ir par maz. Par desmit miljoniem varētu būt kails žurnālā," smejas Felipe. 

Viņš piebilst: "Domāju, ka nekad dzīvē man nebūs tāds piedāvājums. Ja kāds vēlas, varat man rakstīt. Par desmit miljoniem esmu gatavs pārdot savas kailbildes."

Felipe arī agrāk stāstījis, ka nereti saņem amizantus piedāvājumus. "Arī puiši raksta. Nesen meitene man piedāvāja gulēt ar viņu un viņas vīru - trijatā," tomēr dāsno piedāvājumu Felipe noraidīja, tas viņu neinteresē. 

Viņš dalās pārdomās, ka varbūt ko tādu izmēģinās vecumdienās, bet šobrīd viņu interesē tikai meitenes. Viņš atzīst, ka saņem daudz vēstules no vecāka gadagājuma gejiem, kuri aicina iepazīties, kamēr paši precējušies ar sievietēm. Šāda draudzība viņu neinteresē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu