"Mēs tevi nopirkām, tu esi mums parādā." Anna Sedokova atklāti par darbu privātās ballītēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anna Sedokova
Anna Sedokova Foto: Instagram/annasedokova

Populārā dziedātāja Anna Sedokova (39) dalās pārdomās par slavas ēnas pusēm, strādājot ballītēs. Viņa atcerējās, kā, būdama grupas "VIA Gra" dalībniece, uzstājusies privātos pasākumos, kur publika ne vienmēr novērtējusi talantus. 

Vietnē "Telegram" Anna stāsta par piedzīvoto: "Pavadot 20 gadus uz skatuves, esmu uzstājusies dažādos apstākļos un dažādās korporatīvajās ballītēs. Es atceros, kā uzgāju uz skatuves un zem tās sēdēja vīrietis, ēda arbūzu un spļāva sēklas uz grīdas."

Sedokova atcerējās arī uzstāšanās gadus grupas "VIA Gra" sastāvā: "Atceros, kad biju vēl "VIA Gra", uz skatuves izskrēja kāds vīrietis un mēģināja Nadijai aiz svārkiem ielikt naudu."

Dziedātāja turpina: "Atceros, kā izgāju uz skatuves, nostrādāju visu koncertu, un neviens cilvēks pat neaplaudēja. Pat ne idejiski. Atceros, kā veči no pirmajiem galdiņiem kliedza: "Nāc pakustini pēcpusi." Atceros, kā viņi mani, sievieti, ienīda jau no pirmās sekundes un vēlāk izplatīja foto un video, cik esmu resna."

"Atceros, ka viņi mani izsūca un es trīs stundas raudāju un klusībā dzēru," Sedokova piebilda. 

Anna turpināja strādāt, neskatoties uz grūtībām. ""Mēs jūs nopirkām, jūs esat mums parādā" - visu laiku domāju, kāpēc es nonācu šajā profesijā. Kāpēc rakstu savas dziesmas, vai par šo sapņoju bērnībā? Tomēr es uzstājos, lai gan dažreiz pēc samaksas kolektīvam man palika 100 tūkstoši un tika tērēti tam, lai īrētu ģimenei dzīvokli un maksātu bērniem par skolu. Es sev teicu: "Aņa, turies. Vienkārši strādā labāk, lai nopelnītu vairāk un būtu lielāks honorārs." Tomēr netīrības sajūta mani nepameta."  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu