Priestera tērpā ģērbies iebrucējs pavadījis nakti Vindzoras pils kazarmās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Saskaņā ar policijas paziņojumu, kāds iebrucējs, pārģērbies par priesteri, pavadīja nakti kazarmās, kurās atrodas karavīri, kuri aizsargā karalienes Elizabetes Vindzoras pils īpašumu.

Policijas pārstāvis izdevumam "Insider" apstiprināja, ka 27. aprīļa rītā no Viktorijas kazarmām tika izvesta nepiederoša persona. Viktorijas kazarmas atrodas tieši pie Vindzoras pils, un tajās uzturas karavīri, kuri aizsargā īpašumu. 

Vīrietis tika ielaists kazarmās, neuzrādot personu apliecinošu dokumentu, jo viņš apgalvoja, ka ir militārā kapelāna draugs. Iebrucējs pavadīja nakti, ēdot un dzerot kopā ar augstākajiem virsniekiem. Karaliene šajā dienā Vindzoras pilī nav uzturējusies. 

Anonīms avots vēstīja, ka laikā, kad iebrucējs baudīja maltīti kopā ar virsniekiem, viņš stāstīja viņiem stāstus par dienestu Irākā.

"Tikai vēlāk, kad viņš sāka runāt par to, kā viņš ir strādājis par katapultas sēdekļa izmēģinājuma pilotu, apsargi kļuva aizdomīgi," sacīja anonīmais avots. 

Policisti ieradās nākamajā rītā un izveda nepiederošo personu no pils telpām. "Trešdien, 27. aprīlī, plkst. 9:20 mēs saņēmām ziņojumu par nepiederošu personu Viktorijas kazarmās Vindzorā. Amatpersonas ieradās un izveda nepiederošo personu no kazarmām," sacīja policijas pārstāvis.

Pārstāvis piebilda, ka "cilvēks netika aizturēts, jo nav izdarīts noziegums".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu