VIDEO Stāvizrādes laikā bruņots skatītājs uzbrucis komiķim Deivam Šapelam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix,Ekrānuzņēmums

3. maija vakarā stāvizrādes laikā ar viltotu ieroci, kurā iestrādāts nazis, uzbrukts amerikāņu komiķim Deivam Šapelam. 

48 gadus vecais komiķis uzstājās festivāla "Netflix Is a Joke" ietvaros, kad ap pulksten 22:45, tuvojoties stāvizrādes beigām, sākās nemieri. 

Videomateriālos redzams, kā Šepels stāv uz skatuves un pēkšņi skatītājs, kuru varas iestādes identificēja kā 23 gadus veco Jesaju Lī, uzlec uz skatuves un notriec komiķi uz grīdas. Pēc dažām sekundēm uzbrucēju sagrābj apsardze.

Lī, kurš dzīvo Losandželosā, tika arestēts par smagu uzbrukumu ar nāvējošu ieroci, trešdien paziņoja Losandželosas policijas departaments.

Foto: AFP/SCANPIX

Policijas departamenta pārstāve Lizeta Lomeli sacīja, ka aizdomās turamais nēsāja līdzi neīstu ieroci, kurā iestrādāts nazis. Pēc uzbrukuma apmēram desmit cilvēki iesaistījās grautiņā, kurā tika savainots uzbrucējs. 

Lī vispirms tika nogādāts slimnīcā un vēlāk cietumā pret 30 000 ASV dolāru (28 302 eiro) drošības naudu, paziņoja varas iestādes.

Mirkli pēc uzbrukuma stāvizrādes viesis komiķis Kriss Roks uznāca uz skatuves, apskāva Šapelu un teica: "Vai tas bija Vils Smits?"

Roks atsaucās uz bēdīgi slaveno Smita pļauku pēc tam, kad viņš šā gada Oskara ceremonijā pajokoja par aktiera sievas Džedas Pinketas Smitas matiem. Pēc incidenta Šepels turpināja šovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu