Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sitieni, greizsirdība un kokaīna meklēšana tur, kur saule neiespīd. Ambera Hērda liecina pret Džoniju Depu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/LETA

Trešdien, 4. maijā, aktrise Ambera Hērda (36) pirmo reizi sniedza liecību tiesā, lai runātu par bijušā vīra, aktiera Džonija Depa (58) uzvedību attiecību laikā. Ambera cenšas pierādīt, ka cietusi no vardarbības, kamēr Deps bijušo sievu apsūdz apmelošanā.

Aktrises liecība sākās, izklāstot viņas dzīvi pirms Depa satikšanas. Ambera bērnībā un pusaudžu gados palīdzējusi vecākiem ģimenes uzņēmumā. Iegūto atalgojumu viņa izmantojusi, lai izveidotu fotogrāfiju portfolio un dotos uz aktieru atlasēm. Viņa atzīst, ka pirmās lomas bijušas nelielas. Pirms attiecībām ar Depu viņas pieredze Holivudā bija maza. 

Ambera stāsta, ka attiecību sākums bijis romantisks. Viņi strauji iemīlējušies, un Deps Hērdu lutinājis ar dārgām un ekskluzīvām dāvanām. Tomēr Ambera atceras, ka pēc neilga laika sākusi saskatīt problēmas, kuras izraisīja aktiera pārmērīga apreibinošo vielu lietošana. Ambera atzīst, ka Deps bieži uzvedies agresīvi un neadekvāti. 

Aktrise atceras pirmo reizi, kad Deps bijis vardarbīgs pret viņu. Ambera jautājusi Depam par tetovējumu, kurš izskatījies izbalējis un neskaidrs. Izrādījies, ka aktiera tetovējums vēstījis "Wino forever", kas apzīmē personu, kura pārmērīgi daudz lieto lētu alkoholu. "Es smējos, jo domāju, ka viņš joko, bet viņš man iesita pa seju. Viņš mani atkal iepļaukāja. Bija skaidrs, ka tas vairs nebija joks," stāsta aktrise. 

Viņa turpina: "Varētu domāt, ka es kaut kā reaģēšu, bet kā sievieti man neviens nekad tā nebija sitis. Esmu pieaudzis cilvēks, kurš sēž blakus vīrietim, kuru mīlu un kurš šķietami bez iemesla man iesitis."

"Es negribēju viņu pamest. Es nevēlējos, lai šī ir realitāte. Es negribēju vīrieti, kurā biju iemīlējusies... Es zinu, ka tur nav atpakaļceļa, es neesmu dumja. Es zinu, ka sievieti nedrīkst sist." Hērda tiesai sacīja, ka viņa nekad neaizmirsīs šo brīdi, jo tas "izmainīja manu dzīvi". 

Ambera atcerējās arī reizi, kad kopā ar Depu un viņa draugiem devusies pārgājienā. Kompānija lietojusi narkotikas, un to iespaidā kāda no sievietēm satvērusi Amberas roku un nolikusi galvu uz viņas pleca. Depam šāda notikumu attīstība izraisījusi greizsirdību un viņš esot sadusmojies par notikušo. 

Viņš un Ambera devušies uz kemperi, kur pāra starpā sākusies vārdu pārmaiņa. "Bija redzams, ka viņš kaut ko meklē. Viņš jautāja: "Kur tu esi to noslēpusi?" (..) viņš sāka mani pārmeklēt. Viņš norāva man kleitu, satvēra krūškurvi, pieskārās kājām un norāva apakšveļu. (..) Viņš teica, ka meklē savas narkotikas un kokaīnu. Viņš ielika pirkstus un grozīja tos, lai mēģinātu atrast narkotikas." 

Hērda stāstīja, ka Depa agresija izpaudusies ne tikai pret aktrisi, bet arī pret viņu mājdzīvniekiem. Vienā no reizēm Deps esot sagrābis suni un turējis to ārā pa braucoša auto logu: "Viņš satvēra savu Jorkšīras terjeru un turēja Bū ārā pa logu. Turot suni, viņš kliedza kā dzīvnieks. Visi, kuri atradās auto, - un es to nekad neaizmirsīšu - vienkārši sastinga. Neviens nerīkojās. Es nezināju, ko iesākt, jo nevēlējos, lai viņš reaģētu un nomestu suni." 

Atgādinām, ka Deps, sniedzot liecību, akcentēja, ka ir šokēts par bijušās sievas izteikumiem un tie neesot balstīti uz patiesiem notikumiem. "Es nekad neesmu sasniedzis punktu, kurā jebkādā veidā būtu fiziski ietekmējis Hērdas kundzi. Kā arī nekad mūžā neesmu sitis nevienai sievietei," zvērēja Deps.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu