Briedis atklāj savas domas par Uzvaras parka pieminekļa demontāžu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas bokseris Mairis Briedis
Latvijas bokseris Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis sava "TikTok" kontā atklāja iemeslus, kāpēc, viņaprāt, Uzvaras parkā esošo pieminekli nevajadzētu demontēt.

Kopš Krievijas noziedzīgā režīma iebrukuma Ukrainā Latvijas sabiedrībā izcēlušās diskusijas par tā sauktā Uzvaras pieminekļa demontāžu.

Briedis, kurš jau iepriekš tiešsaistē izpelnījās kritiku par saviem izteikumiem karastāvokļa jautājumā, vēlreiz pielēja "eļļu ugunij" ar komentāriem par Uzvaras parkā esošā pieminekļa demontāžu.

"Uzskatu, ka šobrīd tas piemineklis nav jāaiztiek. Kāpēc? Pirmais iemesls - aizies atkal miljoni, kuru mums nav. Otrais - vēl vairāk tiks sašķelta mūsu sabiedrība. Es skatos no diplomātiskās puses. Un trešais - mēs sadusmosim jau tā agresīvo kaimiņu. Tas mums vispār nav vajadzīgs. Kad tas viss [karš] nomierināsies, tad diplomātiskā ceļā var runāt, kas un kā," sacīja Briedis.

"Es tā darītu šajā situācijā. Es neapdraudētu Latvijas drošību," piebilda bokseris.

"Twitter" lietotāji uz šādiem Brieža izteikumiem reaģēja asi un kritiski.

"Mēs visi zinām, ko Mairis darītu. Uz kājas uztetovētu pieminekli, tiktokā veltītu video Putinam un diplomātijas nolūkos Sarkanajā laukumā dancotu Mario kostīmā," savā "Twitter" kontā rakstīja žurnālists Agris Suveizda.

"Man liekas, ka Briedis joprojām dzīvo SuperMario tēlā. Gan mentāli, gan reāli," rakstīja cits "Twitter" lietotājs.

Jau ziņots, ka savu nākamo cīņu Briedis aizvadīs 2. jūlijā, tiekoties ar austrālieti Džeiju Opetaiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu