"Jūs esat nelietis." Krievijas olimpiskais boksa čempions velta asu kritiku propagandistam Solovjovam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2012. gada olimpisko spēļu čempions boksā Jegors Mehoncevs kritiski izteicies par Krievijas noziedzīgā režīma propagandistu Vladimiru Solovjovu.

Solovjovs sarunā ar Vladimira Putina pilnvaroto pārstāvi Urālos Vladimiru Jakuševu nosauca Jekaterinburgu par "riebīgu liberāļu centru".

"Lūk, ko es gribu teikt, Vladimir Solovjov, jūs visi tur televīzijā esat prātu zaudējuši. Dmitrijs Guberņevs aizskar cilvēkus pēc dzimuma, jūs aizskarat cilvēkus pēc ģeogrāfijas principa. Rīt jūs apvainosiet cilvēkus nacionālās piederības dēļ, un parīt jūs dosieties slepkavot un laupīt," savā video vēstījumā Solovjovam sacīja Mehoncevs.

37 gadus vecais Mehoncevs Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta godalgu svara kategorijā līdz 81 kilogramam. Viņš izcīnījis arī pasaules un Eiropas čempiontitulus.

"Tieši jūs esat tas neonacists, par kuriem jūs runājat. Jūs dalāt cilvēkus tādos un šitādos, urāliešos un maskaviešos, ukraiņos un krievos - jūs dalāt, jūs esat nelietis," uzsvēra sportists.

"Iespējams, jūs neapmierināja jūsu semināri, kurus vadījāt šeit, Jekaterinburgā. Visa pilsēta bija ar jūsu plakātiem "Smagas sarunas ar Vladimiru Solovjovu". Tātad brauciet uz Jekaterinburgu, uz Urāliem, kur vien vēlaties," pauda bokseris. "Mēs jums iemācīsim, kas ir patiešām smagas sarunas. Mums šeit dzīvo ļoti cienīgi, principiāli cilvēki, viņi iemācīs smagas sarunas, mēs parādīsim tik smagas sarunas, kādas jūs nekad savā vēsturē neesat praktizējis."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu