Savam labumam gatavi uz visu: trīs nežēlīgākās un ļaunākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evgheni Manciu/Shutterstock.com

Astrologi ir nosaukuši trīs visnežēlīgākās un ļaunākās Zodiaka zīmes. Pēc ekspertu domām, šie cilvēki ir spējīgi uz visu, lai sasniegtu savu mērķi, pat atklāti amorāliem un pretīgiem darbiem. Turklāt, ieguvuši kāroto, viņi neizjūt nekādus sirdsapziņas pārmetumus - viņus neinteresē, cik daudz citi ir cietuši viņu rīcības dēļ. Šīm trim zīmēm neesot nekādas pretestības kārdinājumiem, viņi visu dara tikai savam priekam.

Strēlnieks

Minētās īpašības vismazāk redzamas Strēlniekā. No pirmā acu uzmetiena var pat šķist, ka viņi ir burvīgi, dzīvespriecīgi un sabiedriski, bet agrāk vai vēlāk viņu ļaunā daba izpaudīsies. Strēlnieks ir neapdomīgs, enerģisks, un tas bieži noved pie pārmērīgas nodošanās jutekliskiem priekiem. Šādi cilvēki nespēj sevi ierobežot. Šo zīmi ir ārkārtīgi grūti nosaukt par uzticamu un patiesu.

Auns

Otrajā vietā ierindojas neierobežotais un izteiksmīgais Auns. Būtībā cilvēki, kas dzimuši šai zīmē, nav ļauni vai nežēlīgi. Tomēr viņu dabu raksturo konflikti, impulsivitāte un zināmā mērā arī agresivitāte. Auns dod priekšroku rīkoties instinktīvi, ātri, bez vilcināšanās un citu ievērošanas. Bieži vien viņi nonāk skandāla vai kautiņa epicentrā, jo viegli ļaujas dusmām un nezina, kā mierīgi atrisināt strīdus. Ģimenes attiecībās Auni var kļūt par īstiem tirāniem.

Skorpions

Viltīgāko zodiaka zīmju reitinga līderi ir Skorpioni. Viņu dvēselē valda tumši dēmoni, kas palīdz veikt netīrus darbus. Šī astroloģiskā simbola pārstāvji ir īsti ļaunie ģēniji - viņi zina, kā manipulēt ar cilvēkiem, izmantot draugus un kolēģus saviem mērķiem, kā arī prot nomākt un noniecināt citus.

Skorpioni bieži krāpj, bieži maina seksuālos partnerus un var viegli atteikties no mīlošas sirds jaunam hobijam. Viņi ir pakļauti arī agresijai un nežēlībai - šīs īpašības ir jākontrolē, pretējā gadījumā netiek izslēgtas visnopietnākās sekas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu