Populāra ukraiņu influencere kopā ar bērniem pārcēlusies uz dzīvi Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kurai vietnē "Instagram" ir 5,5 miljoni sekotāju un viņai ir saistība ar Rīgu, sociālajos tīklos atklājusi, ka nu uz nezināmu laiku pārvākusies uz dzīvi Latvijā. 

Stužuka, kura ar saviem trim bērniem dzīvoja Kijivā, vietnē "Instagram" pastāstīja, kā teju trīs mēnešus pēc Krievijas noziedzīgā iebrukuma Ukrainā rit viņas ikdiena.

Viņa atklāj, ka jau divus mēnešus nav bijusi Ukrainā un no tās aizbraukusi vien ar diviem koferiem: "Tagad dzīvoju Latvijā, nezinu, vai tas ir īslaicīgi, vai tomēr varēsim atgriezties Ukrainā. Četru dienu brauciens uz Latviju beidzās ar nervu sabrukumu un panikas lēkmēm. Visu ceļu zvanīju mīļotajam un raudāju."

Lai arī viņa kopā ar bērniem piedzīvojusi kara šausmas, Stužuka uzskata, ka jācenšas dzīvot uz priekšu - ja arī gribas padoties, tomēr jāatrod spēks izdzīvošanai. 

"Es esmu kopā ar savu mīļoto un, iespējams, tā ir nozīmīgākā lieta, kas visu šo laiku man palīdzēja saglabāt veselo saprātu.

Mani vecāki un tuvie cilvēki joprojām ir Kijivā. Es lūdzu par viņiem katru dienu. Bet lielākā daļa manu draugu arī šobrīd dzīvo "nekur". 

Es atkal dzīvoju normālu ģimenes dzīvi. Bez auklītēm, bērnudārziem, palīdzēm, vecvecākiem. Es gatavoju, tīru, mazgāju, izšķiru bērnu strīdus vismaz 100 reizes dienā. Tā dzīve apgriezās," rakstīja Stužuka. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu