No Covid-19 mirušā ukraiņu influencera atraitne jaunu mīlestību atradusi Rīgā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Sofija Stužuka, kura arī ir populāra influncere, nu atradusi jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas.

Kā liecina trīs bērnu māmiņas Stužukas publiskotie kadri sociālajos tīklos, viņa pirmo reizi Rīgā ieradās pagājušā gada decembrī, rakstot, ka šeit piedzīvojusi "siltas emocijas".

"Katru pieredzi rada cilvēki. Kad ir kāds, ar kuru jūties labi un ērti, jautri un interesanti, viegli un silti - tu automātiski esi pozitīvs un izbaudi to. Es lieliski pavadīju laiku," rakstīja Sofija, piebilstot, ka Rīga ir "mājīga, klusa, mierīga, kompakta pilsētiņa ar savu miera un nesteidzības noskaņu".

Nākamos kadrus no Rīgas viņa publiskoja 9. janvārī, noprotot, ka pilsētā ieradusies bez bērniem. Ierakstā viņa atklāja, ka pēc vīra nāves nav atmetusi cerību par mīlestību un vēlas dibināt jaunu ģimeni. 

Un nu jaunākajos kadros, kas publicēti 27. janvārī, Sofija rakstīja, ka "mīlestība ir skaistākā lieta pasaulē, un mana mīlestība ir pilsētā, kurā es iemīlējos pati sevī". Publiskotajos kadros viņa mīlinās ar kādu vīrieti, neatklājot viņa identitāti. Pāris baudīja atpūtu vienā no Rīgas ekskluzīvākajām viesnīcām, kā arī neslēpa tuvību īpaši romantiskos kadros.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu