FOTO ⟩ "Gandrīz ideālas vakariņas" tiks gatavotas Māmiņdienas noskaņās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šajā nedēļā "Gandrīz ideālas vakariņas" turpinās svinēt Mātes dienu, gatavojot ēdienus un uzņemot viesus kopā ar saviem bērniem vai mammām. Pie vakariņu galda sēdīsies portāla "Mammām un tētiem" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, grupas "Audiokvartals" dalībnieks Arnis Ozoliņš, folkloras kopas "Tarkšķi" vadītāja Kristīne Karele un grupas "Sudden Lights" solists Andrejs Reinis Zitmanis.

Nedēļas pirmās vakariņas gatavos populārās grupas "Sudden Lights" solists Andrejs Reinis Zitmanis kopā ar mammu Zani. Tā kā Andrejs Reinis ir mācījies klarnetes spēli Milānā, viņu ir iedvesmojusi itāļu virtuve – viņš saviem vakariņu viesiem viņš pasniegs gan labi pārbaudītas, gan pavisam nepārbaudītas itāļu ēdienu receptes. Bet, izklaidējot viesus, Andrejs kopā ar brāli sarīkos kādas ļoti populāras dziesmas ierakstu vakariņu viesu izpildījumā.

Otrdienas namamāte būs folkloras kopas "Tarkšķi" vadītāja un angļu valodas skolotāja Kristīne Karele. Viņa gatavos kopā ar bērniem – Katrīnu, Annu un Albertu. Kareļu ģimene viesiem pasniegs labi pārbaudītus un ģimenē iecienītus ēdienus, goda vietā liekot arī labumus no vecmāmiņu dārziem un pagrabiem. Bet izklaide būs viena no vērienīgākajām, kas šajā sezonā pieredzēta, jo, lai priecētu viesus, folkloras kopas pavadījumā būs noorganizētas gan dziesmas, gan danči.

Trešajā vakarā viesus uzņems portāla "Mammām un tētiem" vadītāja un RIMI eksperte Inga Akmentiņa-Smildziņa. Viņas lielie palīgi būs bērni Klāvs, Lība un Sāra. Ingas virtuvē ies raibi, jo Ingas ēdienkartē būs nevis trīs, bet vismaz 10 dažādi ēdieni un katram bērnam, arī septiņgadīgajai Sārai, būs jāpagatavo kāds no tiem.

Nedēļa noslēgsies grupas "Audiokvartāls" dalībnieka Arņa Ozoliņa mājās, kur vakariņas gatavot palīdzēs viņa mamma Elita. Ozoliņu ģimenes vakariņu gatavošanā un arī pasniegšanā "pirmā vijole" būs mamma. Vai tas palīdzēs Arnim uzvarēt?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu